Barátságból kapcsolat

2016.01.05.
Kedves Szakértő!
Nagyon jól elvagyunk egy sráccal. Az egyik probléma, hogy a legjobb barátnőm volt barátja és nem tudom, hogy helyes lenne e vele összejönöm. De viszont nagyon sokat foglalkozik velem, félt, törödik velem. Mindent meg tudunk beszélni és mindig támogatjuk egymást. Olyan dolgokat is elmondunk egymásnak amit még soha senkinek sem mondtunk el. Annyi lehetőségünk lett volna, hogy megcsokoljon és nem tudom, hogy azért nem teszi meg, mert azt várja, hogy én kezdeményezek vagy pedig ő nem szeretné. Tanácstalan vagy, hogy ha megint adodik egy romantikus pillanat, hogy kezdeményezek e vagy sem. Mivel nem szeretném, hogy egy hibás döntés miatt a barátságunk rovására mennyen.
Előre is köszönöm a tanácsot.
Enikő

Szakértőnk válasza a Barátságból kapcsolat kérdésre

Kedves Levélíró!

Először is a barátnőddel volna jó tisztázni, hogy a volt barátokkal való kapcsolat belefér-e a ti barátságotokba (gondold végig te is, hogy neked elfogadható volna-e egy hasonló helyzet).

A barátoddal utána lehet arról beszélgetned, hogy ő mit gondol az ilyen helyzetekről. Egy ilyen beszélgetésben te is elmondhatod a saját véleményedet, sőt, azt is, hogy van olyan barátnőd,akivel beszéltél erről. Ha ezek után sem kezdeményez, akkor elképzelhető, hogy valóban "csak" baráti érzéseket táplál irántad.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor