Van még esély?

2015.12.21.
19 éves lány vagyok, és már nem tudok kiigazodni az exemen.
3 évvel ez előtt összejöttünk és rá 2 hónapra szét i mentünk mert rengeteg volt a vita és sok dologban nem értettünk egyet. Szakítás után is beszélgettünk folyamatosan majd rá egy hónapra újra összejöttünk kb. 2 hétre, aztán újra vége lett. Ezek után megszakadt a kapcsolat köztünk ez volt kb 3 hónapig nem beszéltünk semmit, ezek után ő keresett meg engem hogy találkozzunk, elkezdtünk randizni újra jól éreztük magunkat egymással és össze jöttünk. Na ennek megint vége lett. Ez után már én tiltottam le őt, még a számát is kitöröltem és nem is beszélgettünk ezen év júniusáig. Júniusban találkoztunk egy buliban, hihetetlen zavarban voltam én is ő is..hiába keveset voltunk együtt sok veszekedéssel és szakítással mindig visszataláltunk egymáshoz. Akkor azon a bulin nem történt semmi, aztán rá 2 hétre felhívott, hogy találkozzunk és újra megtörtént ugyanaz a hajnalig tartó kocsikázások, beszélgetések és a hosszú csókok. Hiányzik.
Beszélgetünk azóta folyamatosan kisebb nagyobb megszakításokkal és találkozunk is, ugyanúgy csókolózunk mint a szerelmesek... egyszer megkérdezte tőle még 2 hónapja hogy na most mi van velünk hát mondom nem tudom, majd visszakérdeztem és szerinted.? válaszul azt kaptam hogy majd lesz ami lesz és őt nem érdekli mások véleménye. Az utóbbi két hétbe pedig mindennap átbeszéljük az éjszakákat, és azt veszem rajta észre hogy 3 év alatt rengeteget komolyodott, régebben soha nem mondta el ha valami baja van, most pedig mindent elmond hogy miért van rosszkedve vagy hogy épp mi a problémája, sőt sokszor segítséget is kér tőlem.
Mit gondoljak? Van esély még a folytatásra? Én úgy veszem észre, hogy sokat változott jó irányba, és hogy hiányzok is neki, mert hihetetlen makacs, önfejű és mostanában mégis azt veszem észre hogy nagyon bízik bennem.

Szakértőnk válasza a Van még esély? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha jól számolom, akkor a korábbi történetetek kb. 2-2 és fél éve zárult le. Azóta tényleg sok változáson mehettetek keresztül mindketten, ezért az akkori konfliktus tényezők feltehetően megváltoztak. Most új alapokról indulhat egy új kapcsolat is akár köztetek. Nyilván aki ismeri a történeteteket, az félt téged, de véleményem szerint nem rejt sokkal nagyobb kockázatot magában ez a kapcsolat, mint bármelyik másik. Ha mégsem illetek egymáshoz, akkor nem valószínű, hogy nagyobb csalódás lesz, mint bárki mással, de legalább véglegesen le tudjátok zárni a köteléketeket, nem úgy, mint 2 éve. Ha az érzelmeitek kölcsönösek, akkor nem látom akadályát egy bizalmon alapuló, őszinte kapcsolatnak, ha a korábbi sérelmeket valóban el tudjátok engedni.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor