Szerelem nélkül nem tudok élni?

2015.11.02.
Üdv újra, kamaszpanasz! :3
Inkább most előre írom,hogy előre is köszönöm,hogy meghallgatják ezt a hosszú kis mesémet,és választ is adnak rá. ^^
Nos szóval :
A múltkori válaszból sokat merítettem,de nem szeretnék Tomiról hablatyolni itt össze-vissza,mert még mindig ugyanazok az érzéseim iránta,de azonban most megtanultam értékelni azt,hogy míg Tomit hajkurásztam,addig másnál első is lehettem volna.
És már több napja / 15 felett / nem gondoltam rá,és egyre könnyebb is,most már ideje lesz továbblépnem.
Na,de ne is húzzuk tovább az időt,mert jött egy másik fiú,a neve Adrián.
Az egyik osztálytársamnak köszönhetően ismertem meg őt,és nagyon aranyos,de a lányok mindent külsőre mérnek ugye,meg hát na,de nekem úgy jó,ahogyan van.Szóval elkezdtünk beszélgetni Facebookon,és mai napig beszélünk,és elmondta nekem,hogy szerelmes belém.Én először nem igazán törődtem vele,csak barátként tekintettem rá,de már próbálom ráhangolni magamat,hogy szeressem,és sikerül is,de itt az a gond,hogy ugyanakkor Tomi iránt még ugyanúgy érzek,de Adrián iránt szintén,szóval nem tudom,de nem adom fel,nekem Adrián nagyon fontos.
Remélem,képes leszek túltenni magamat Tomin,vagy ez netán sohasem lesz lehetséges?Bár nem hinném..
És egyébként még az őszi szünet végén megírta nekem / mármint Adrián /,hogy akarok-e vele járni,mondom igen,és nagyon nagyon örültem ennek.
De sajnos eléggé szűkszavú így Facebookon,meg messze is vagyunk egymástól,én Balassagyarmaton,ő pedig Dejtáron lakik. :/
De ez nem jelenthet problémát.
De én megijedtem egyébként visszatérve a "járásos" szituációhoz,mivel azt gondoltam,túlságosan elhamarkodtuk.És ezt megírtam neki,és ő is így gondolja.Hát vagy nem tudom,remélem őszintén mondta.De nem tudom,hogy ő tényleg szeret-e,mert mindig nekem kell azt a szót odabiggyesztem este mikor megyek aludni,hogy "szeretlek".Bár ő is mondta,így megfogalmazva és egyszer :
" Szeretlek baby <3"
Mindig ezt a "baby" szót mondja nekem,de egyébként nagyon kedves,meg olyan édes. *-*
Azt hiszem,belé tudnék szeretni,de hogy Tomi iránt nem tudom miért érzek még bármit is,az már érdekes. :/
Szóval a kérdéshez visszatérve,Ön szerint megpróbáljam Adriánnal,mármint,folytassam azt,hogy érezzek iránta valamit,vagy hagyjam?
És hogy Tomi iránt valaha el fogom felejteni az érzéseimet,és egy új,tiszta jövőt kezdeni?

Szakértőnk válasza a Szerelem nélkül nem tudok élni? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nehéz kötődni másik félhez, ha valakinek az elvesztése után még nem zárultak le az érzelmeink. Előfordul, hogy új érzelmek élednek az emberben, de ha nem egyértelműek, akkor a másik félnek joga van tudni az ő szerepéről. Ha erről lehet nyíltan beszélni az Adiánnal, akkor érdemes lehet fenntartani a kapcsolatot, bár párkapcsolatba akkor érdemes lbelépni, ha mindkét fél képes elköteleződni. Valamint javaslom, hogy minél több alkalommal vegyétek fel a kapcsolatot személyesen, ami segíthet tisztázni az érzéseiteket egymás iránt.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor