Mit is érez valójában Tomi irántam?

2015.10.07.
Üdv Kamaszpanasz! :3
Inez vagyok.
Van egy fiú,akibe tavaly év eleje óta halálosan szerelmes vagyok.
Körülbelül az év közepén vagy a második felében mondtam el neki,hogy mit érzek iránta,interneten keresztül / számomra ez volt a legjobb megoldás. /
Mikor elmondtam neki,eképpen válaszolt :
" Nem baj,csak nem tudom mit kéne válaszolnom."
És ezek után egy hónapig írtam rá szerelmes leveleket például hogy :
" Ne haragudj hogy elmondom újra és újra,de én annyira szeretlek."
" Küzdeni fogok érted,nem hagyom,hogy más lány csókolgassa az ajkadat. "
Szóval például ilyeneket írtam rá,és azután pedig ő rám írt,és elmondta,hogy ő a másik osztálytársamba szerelmes,én meg azt írtam neki :
" De ő nem néz rád úgy,mint én!Csak kihasznál téged!"
Ami így is van,mert neki ebben az évben mármint a lánynak lett egy fiúbarátja.Mondhatom nagyon ironikus.És ezután az egész osztály megtudta / majdnem az egész jobban mondva /,és elmondta az egyik "barátjának is" / köztudott tény,hogy ő ha megtud valamilyen titkot,nem bírja ki,hogy ne szégyenítsen meg másokat /,és az egyik órán ezzel molesztáltak.Nagyon rosszul esett hogy Tomi nem hitt nekem,pedig én csak az igazat mondtam,de senki sem állt a védelmemre.
Nem szeretnék regényt írni,ezért kicsit rövidebbre fogom a mondanivalómat :
Nyár is eltelt,és ahogy kezdődött az idei tanév,én is "új" külsőt váltottam / öltözködésre utalva /,és egyszer csak elkezdett a szeme sarkából bámulni,minden nap ez volt,mivel szerintem már ő is tudja,hogy az a lány,aki neki tetszik / arról sejtelmem sincsen hogy még most is így érez-e iránta /,szóval annak a lánynak van egy barátja.Vagy én nem tudom,de mindegy.
És azt vettem észre,hogy máshogyan viszonyul hozzám,lehet,hogy csak a külsőm miatt,bár tavaly sem öltözködtem rosszul,csak ilyen átlagos stílusban.És mikor egyszer megyek az ajtóhoz,pont ő toppanna be,mégis azonnal félreállt / tavaly ez egyáltalán nem őt jellemezte /.Meg mikor még tavaly történt ez,az egyik osztálytársam mellé szerettem volna ülni,de ő fiú mellett ül,és az a fiú elkezdte dobálni a táskámat,könyveimet,és Tomi barátja meg kiröhögött,de Tomi érdekes módon nem röhögött meg nem igazán nevetve mondta ezt :
" Szép volt. "
És ugye Tomiék alá esett az egyik könyvem,és Tomi pedig megfogta,és felvette.
Bár ő ilyen,intelligens,okos,és olyan udvarias,normális.Bár ha azt vesszük,hogy állandóan a videó játékkal babrál akkor nem hiszem. :/
Sajnálom,hogy ilyen hosszú és unalmas mesét kellett írnom,de már olyan régóta választ szeretnék kapni erre a nagy kérdésre.
És azt is észrevettem,mikor az informatika órán sokat szemezett velem.Én nem tudom miért csinálja ezt,lehet,hogy nagyon felszínes,és időjárásként változik,ahogyan ezt az egyik barátnőm is megfogalmazta.
Meg órákon is sokat nézett a szeme sarkából rám,olyan érdekes,én nem tudom,hogy ezzel mit akar kifejezni.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy :
Akkor most tetszem Tominak? Vagy netán időjárásként változik és nagyon felszínes?

Szakértőnk válasza a Mit is érez valójában Tomi irántam? kérdésre

Kedves Inez!

A fiúk általában élvezik, ha tudják egy lányról, hogy tetszenek neki, hiszen ez erősíti az önbizalmukat. Ilyenkor a figyelmük azért fordul a lány felé, mert várják ezt a megerősítést. De persze előfordul az is, hogy ez kelti fel az érdeklődésüket a lány iránt. Mivel nem tudunk az ő fejükkel gondolkodni, ezért bár nagyon sajnálom, nem tudok kielégítő választ adni a kérdésedre.

Minden estre a labda a Tomi térfelén van: ha szeretne, kockázat nélkül kezdeményezhet nálad, tehát lehet érdemes volna ráhagyni mostmár a döntést. Kevesebb figyelmet fordítva felé, talán választ kapnál a reakciójából arra, hogy mit is érez valójában.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor