Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Kamasz vagyok és szerelme...
  

Kamasz vagyok és szerelmes?

ora 2015-08-20 20:57:40

Sziasztok! Barbi vagyok. 13 éves,érdekelne h szerintetek ez a kor már a kamasz kategória vagy még csak a kiskamasz?
2.kérdésemhez fűződik egy kis story is: legjobb barátnőm volt osztálytársa egy srác akit Barnabásnak hívnak.(azért mondtam el a nevét mert így könnyebb beszélnem róla.) Szóval kb 2 hónapja beszélünk és azt mondja h szeret meg h legyek a barátnője de közbe meg nem ő keres hanem én őt (tudom h nem szabadna nekem keresnem de ha én nem teszem meg akkor nem is beszélnénk..) Nem hiszem h szerelmes vagyok belé de az tuti h örülnék neki ha ő írna nekem... Van esetleg erre valami tanácsotok?
Köszönöm előre is a választ!

Szakértőnk válasza a Kamasz vagyok és szerelmes? kérdésre

Kedves Kerdezo!

(ekezetes betum nincs sajnos,elore is elnezest kerek)

A serdulokor mindenkinel maskor kezdodik,de a 13 eves kort akar atlagnak is vehetjuk.Ezen kivul,mindenkinek szivesen valaszolunk,aki ezen a helyen ker tanacsot.

A kapcsolattartasra ma mar nincsenek annyira kotott szabalyok,mint regen, sokszor a fiuk nem is tudjak,hogy az o feladatuk volna kezdemenyezni. De elmondhatod neki az elvarasaidat:neked jol esne,ha o keresne.Ha igyekszik valtoztatni a hozzaallasan,akkor valoszinuleg meg egy szerelmi kapcsolatra is lehet eselye,mert ez mutatna,hogy valoban fontos vagy szamara.Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések