Miért ilyen?

2015.08.05.
Jó napot! Volt egy barátom akivel 1 hónapot és 2 hetet voltam együtt. Mondta nekem hogy Ő már két hónap után szeretne velem lefeküdni, de én még csak 15 vagyok és nem vagyok rá felkészülve . Ideges lettem és szakítottam vele.Aztán lejött a falumba 25 km- röl de hozzám nem jött oda és mikor hazaértem azt irta hogy miért nem mentem Én oda. Ezután gondolkoztam és rájöttem hogy nem kellett volna. Rá írtam hogy hozzuk helyre a dolgokat lementem barátnőmhöz aki kiosztotta. Ezután megint ráírtam hogy mégiscsak helyre kéne hozni mert a saját érzéseimre kell hallgatnom. Most probáljuk ujra kezdeni. Ön szerint érdemes?. És ezek után még barátnőm is megharagudott, hogy Ő miattam osztotta ki én meg ezt csinálom. Mi a véleménye erről?,

Szakértőnk válasza a Miért ilyen? kérdésre

Kedves Levélíró!

Másfél hónap együttjárás után 15 évesen, ha még nem állsz készen a szexuális életre, az teljesen normális. Valóban akkor kell belemenni egy ilyen helyzetbe, ha felkészültnek érzed magad egy olyan kapcsolatban, melyben teljesen meg tudsz bízni a partneredben. Ha erről tudsz beszélni a barátoddal és ő képes ezt kivárni, akkor tisztel annyira, hogy megér még egy próbálkozást a kapcsolatotok.

A barátnőddel érdemes tisztázni, hogy mely helyzetekben van szükséged rá. Jó ha számíthatsz rá, de a problémák megoldásába érdemes csupán közvetetten részt vennie ilyenkor (téged támogat, de nem vesz részt aktívan a konfliktusban). Ezt kölcsönösen érdemes lehet tisztázni, hogy ne ismétlődjön meg ez a helyzet.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor