Mit tegyek?

ora 2015-07-06 07:59:57
Kedves doktornő! Jár egy srác az osztályba,aki nekem már nagyon régota tatszik. (Kb 3 éve). Sajna ez csak egyoldalú.
Németen mellé ültettek és annyira zavarban vagyok mellete, mereven ülök stb. Egyszerűen fogalmam sincs hogy keltsek benne, magamról jó benyomást?
De a közelmúltban, bevallottam neki érzéseimet ( cheten), az osztálytársaim bíztatására. Persze, ő erre semmit sem válaszolt. Ön szerint lehet valami még ebből/ érdemes-e még próbálkoznom nála?
Köszönöm, hogy végigolvasta a levelem, és köszönöm előnre is a válaszát.
Egy kétségbe esett lány

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha a fiú tud az érzéseidről, innentől az ő oldalán van a labda, tehát ha nem tisztel meg egy (akár elutasító) válasszal sem, akkor nem hiszem, hogy megérdemelne több figyelmet tőled.Mellette ülve, a legjobb, amit tehetsz, hogy önmagad adod, természetesen viselkedsz. Ha a tanulmányi eredményedet befolyásolja a mellette érzett zavarod, akkor viszont érdemes lehet megkérni a pedagógust, hogy ültessen máshova (hihető kifogás, ha a tábla jobban láthatóságára hivatkozol, ha semmiképpen nem szeretnéd a valódi okot megosztani a tanároddal,aki azonban valószínleg ezt is megértené)Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések