Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / miféle érzés lehet ?
  

miféle érzés lehet ?

ora 2015-07-05 22:40:23
Tisztelt Szakértő!
18 éves vagyok és megmagyarázhatatlan érzések fűznek egy 14 éves fiúhoz. Ez úgy kezdődött hogy egy éve találkoztunk egy társaságba..és egyszerűen ránéztem és beindult valami ...olyan szinten éreztem a testembe egy olyan fajta energiát ,amit még sosem éreztem senkinél sem .Olyan mintha összerándult volna a gyomrom érzem hogy ő más mint a többi. A korához képest pedig kiemelkedően eltér a korosztályától mert nagyon okos és inteligens .Nagyon ellehet vele beszélgetni. Különleges nagyon.! nem volt még ilyen velem hogy ennyire megérintett volna valaki..Akárhányszor találkozunk mindig egy kellemes érzésésem lesz.Nem mondanám szerelemnek mert nem naponta gondolok rá,hanem ahányszor összefutunk vagy csak találkozunk valamiért érzem hogy nekünk kéne beszélgetni..Érzem hogy beléphetne az életembe valahogy! Hogy szükségem lenne rá.!
A kapcsolatunkról annyit hogy elszoktunk beszélgetni általános témákról és szoktunk hülyéskedni is egymással.Nem tudom mit érzek pontosan..nem tudom megmagyarázni az érzést amikor vele vagyok.!
Ez egy lelki érzés lehet vajon?
Köszönöm előre is a válaszát.

Szakértőnk válasza a miféle érzés lehet ? kérdésre

Kedves Kérdező!

A szerelem lelki és fizikai vonzalmat is takar. A csupán lelki vonzalom azonban kialakulhat egymáshoz párkapcsolat formájában tényleg nem illő felek között is (bár az, hogy mi az összeillő, az relatív).Ilyenkor általában az illető az érdeklődésünk egy speciális szegmensében tölt be helyet, olyat kapunk tőle, amit a környezetünkben, kortársainktól másoktól nem. A te esetedben érdemes lenne tisztáznod magadban, hogy -ahogy fogalmaztál- miért lenne pont őrá szükséged.Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések