Csak a barátom? Vagy valami több..

2015.06.15.
Sziasztok! Közép iskolás vagyok most leszek elsős. Tavaly megismertem egy pasit aki az osztálytársam és nagyon megtetszett. Régebben bevallottam neki hogy tetszik és eltávolodott. Majd 3 hónapja nagyom jó barátok lettünk. Szinte legjobb. Rengeteget beszélünk. Egy ideig elfelejtettem, de most újra megszerettem. Csak hogy most barátilag is nagyon szeretem. Megbeszéltük hogy évelején miért utasított el meg miért távolodott el. Nagyon örülöl annak hogy olyan jól eltudunk beszélgetni bármiről. Imádom amikor átölel, cukikat mond/ír, sziveket ír, lenyugtat stb.. úgy érzem én is tetszek neki egy kicsit.. többször írta hogy szeret meg hiámyzok neki. De a baj az hogy ő más valakit szeret. Sokszor beszél róla és a lánynak is rólam. Birom azt a lányt csak kihasználja, és a pasi meg nem hallgat rám.. Pár napja újra össze jöttek. Igazából nem tudom mit kéne tennem.. nem akarok tőle eltávolodni mert az olyan mintha elveszítem a legjobb barátom. De ugyanaz történik ha elmondom amit érzek és ő nem érzi ezt. Elmondjam e neki hogy a lány miket hazudott neki meg hogy miket nem mondott el neki? El kéne távolodnom, várjak?? Mit tegyek vele?? :((((

Szakértőnk válasza a Csak a barátom? Vagy valami több.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Sajnos így nem lehet eldönteni, hogy a fiú mit érez irántad. A leveledből ráadásul nem derült ki, hogy anno miért utasított el.Mivel sokat vagytok együtt, a lehetősége megvan, hogy kezdeményezzen. Ha másképp nem tudsz továbblépni, akkor viszont érdemes lehet őszintén megbeszélni, hogy közösen hogy tudnátok ezt a helyzetet kezelni.

A barátnőjével kapcsolatban talán úgy lenne érdemes viselkedned, ahogy bármelyik barátoddal viselkednél, ha megtudnál valamit a párjáról, hiszen jelenleg barátok vagytok.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor