Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Szerelmes lettem..
  

Szerelmes lettem..

ora 2015-05-31 01:19:19
Üdv. Mint minden 13 éves tinilány, én is szerelembe estem. Lassan egy éve ismerem az illetőt akivel a kezdetektől nagyon jóban vagyok. Amellett, hogy tiszta szívemből szeretem, egy nagyon jó barátom is. Komolyan el tudok vele beszélgetni bármiről. Amikor segítségre van szükségem, ő megpróbál segíteni. De igazából nem is ezen van a lényeg. Amint említettem, lassan egy éve, hogy ismerjük egymást. Facebookról ismertem meg őt egy játékos csoportban. Ő videózott is, nekem megtetszettek a videói és vettem a bátorságot, hogy ráirjak. Nagyon közvetlen volt. Úgy viselkedett mintha ezer éve ismernénk egymást. És azóta is minden nap beszélünk reggeltől egészen estéig. Skypeon is tartjuk a kapcsolatot. Nagyon "összenőttünk" elneveztük egymást Rómeónak és Júliának is.. És ez nagyon aranyos dolog szerintem. Bár lassan kezd kevés lenni, hogy csak írogatunk egymásnak. És mivel lassan itt a nyár, szeretnénk személyesen találkozni. Viszont én nagyon izgulós tipus vagyok, és félek, hogy esetleg kiábrándító lenne az izgatottságom. Ilyenkor mi a teendő? Fontos számomra, ezért szeretnék rá jó benyomást tenni. Hogy vehetném le igazán a lábáról? És a szüleinek, hogy nyerném el a tetszésüket?

Szakértőnk válasza a Szerelmes lettem.. kérdésre

Kedves KÉrdező!

Az első randik többnyire telítve vannak zavarral és izgulással, feltehetően a fiú sem fog másképp érezni. Könnyíthet a helyzeten, ha valami ismerős terepen találkoztok, illetve nem csupán "céltalan" ücsörgés-ődöngés a tevékenység, hanem kitaláltok valami programot, amihez mindkettőtöknek van kedve. De azért érdemes olyan programban gondolkodni, ahol tudok néhány szót is váltani, amire mondjuk egy mozi nem igazán alkalmas.

A szülőkkel való találkozást érdemes akkorra ideőzíteni, amikor köztetek már kialakult egy bizalmi kapcsolat és tud a másik fél segíteni abban, hogy csökkenjen az ilyenkor (is) természets feszültség.Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések