Kölcsönös-e?

2015.05.26.
Kedves KamaszPanasz!
Egy szerelmi kérdéssel fordulnék önökhöz.
Van egy lány,aki nagyon tetszik nekem,sőt,mondhatnám,hogy szerelmes vagyok belé.
A legszebb lány,akit eddig láttam,leírni is nehéz lenne,mert nem adná át a lány külsejét :)
Ő egy évfolyammal feljebb jár,de én év vesztes vagyok,szóval akár lehetünk egyidősek is. Én 14 éves vagyok(fiú). Szóval...
Volt,hogy facebookon ráírtam elsőnek: ,,Szia,melyik suliba mész továbbtanulni?" Ő egyből válaszolt,és kiderült,hogy abbafog amelyikbe én is. Aztán megkérdezte,hogy megyek-e 0 osztályba,én azt írtam,nem tudom. Ő válaszolt,hogy akár osztálytársak is lehetünk,ha nem megyek 0-ba. Ezután még leveleztünk egy keveset. Másnap is írtam,de nem válaszolt. Aztán még egyszer írtam neki,de arra sem,viszont ezeket látta. Később lerajzoltam,de nem lett felismerhető és elküldtem neki a rajzot,megkérdezte,hogy ez ki. Én nem mondtam el,hogy ő,azt mondtam,hogy nem az lett,akit akartam.
Ezután válaszolt egy későbbi kérdésemre,amit napokkal ezelőtt írtam,és megint írogattunk kicsit. Most megint írtam,de nem válaszolt és látta. A régebbi levelezésből kiderült,hogy sok minden közös bennünk: sport,érdeklődés,stb..(Úszunk ugyanott,de máskor :) ).
Aztán volt,hogy a lépcsőn jöttem le,és én nem néztem rá,a barátom azt mondta,hogy rám nézett,úgy,ahogy egy lány néz ha tetszik neki a fiú. Ma pedig az ebédlőben mellettem ment el a barátnőjével ,de én megint nem néztem rá. A messzebb álló barátnője felém lökte,de nem ment nekem. Nevettek,és megint az a barátom azt állította,hogy "úgy" nézett rám. Nos,kérdésem,hogy tetszhetek-e neki? És,ha van rá esély mit tegyek?,hisz nyár lesz nem sokára és elmegy. Igaz,pár év múlva egy suliba járunk majd.(És talán egy osztályba is). A barátom,aki ezt állította nem mindig mond igazat,de nem gyakran hazudik. Először írtam neki és egyből úgy válaszolt,ami nem megszokott ilyenkor,és már a 2. válaszakor : Lehet ,hogy egy osztályba fogunk járni.- Egy jel lehet. Nagyon kedves lány,nem tudom,hogy kedvességből mondta-e,szóval nem azért,mert szerelmes. Szüleim azt mondják,ő olyan szép,hogy nála és nálam idősebb fiúkba lesz szerelmes,de ha mégsem?
Van egy olyan képe is,amit ezek után tett,ki,hogy: Odavagyok a mosolyáért,de ezt ő még nem tudja. Ez is jel lehet,sőt régebben,amikor még ennyire sem ismertem,egy szakkörön: Gyurikának szólított,ez egy évvel ezelőtt volt.
Várom válaszukat,és így tovább a kamaszoknak való segítéssel !:)
Köszönöm: Egy szerelmes ifjú
U.i.: Én nem láttam,úgy néz-e,de a barátom állítja,és ebben ez a kérdés,igazat mond-e . (Azt állítja igazat mond.)

Szakértőnk válasza a Kölcsönös-e? kérdésre

Kedves Levélíró!

Erre a kérdésre te tudod megszerezni a választ.Bár a kezdeményezésben benne van az elutasítás lehetősége is,de megszüntetheti a bzonytalanságot,ami esetenként könnyebb lehet, mint örlődni (bár nem mindenkinek).Elhívhatod egy moziba vagy hazakísérheted, és kiderül, hogy kölcsönösek-e az érzelmek..Sok sikert!A személyiségfejlődésünknek állomásai, amikor saját kezünkbe vesszük az irányítást és meghozunk döntéseket, melyekért vállaljuk a felelősséget.Mind a sikereink, mind a kudarcaink épülni segítenek.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor