Maszturbálás, szex

2015.04.19.
Kedves doktornő!
Lehet hogy kicsit betegesen hangzik, de furcsa módon így 15 évesen úgy érzem, szeretnék szexelni. Beszéltem már erről az érzésemről anyukámnal is, illetve kérdeztem, milyen érzés, amikor a pénisz bent van, de hárította a választ, inkább a maszturbációra bíztatott, ahhoz adott tanácsokat.
Tény, hogy láttam már párszor, teljesen véletlenül apukám péniszét(zuhanyzás közben, stb) , és igen nagy mérettel rendelkezik. Lehet hogy az ő élményei alapján hárít engem a szextől? Lehet hogy neki rossz neki?
Nem tudom, mennyire lehet ezt leírni, de akkor mégis mihez hasonlít a behatolás? Milyen érzés?
Elnézést kérek a furcsa kérdésekért, de tényleg kiváncsi vagyok rá, és itt még választ is kapok. Előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Maszturbálás, szex kérdésre

Kedves Kérdező!

A szexualitás iránti érdeklődésed természetes a korodat tekintve. Érdemes lenne beszélgetned erről olyan, nálad idősebb, közelebb álló nővel/nőkkel, akikben megbízhatsz. Édesanyád nagyon jó választás volt, hiszen azt mutatja, hogy megoszthatod vele a gondolataidat, de nem mindenki tud kötetlenül beszélgetni az intimebb témákról.

Az önkielégítés segít megismernünk a saját testünket, de nem helyettesíti az intim együtllétet a párunkkal.Talán édesanyád azért (is) biztatott erre, mert félt téged még egy ilyen kapcsolattól.

A közösülés élménye pedig sokmindentől függ: a te fizikális adottságaidtól, a fiú adottságaitól, a tapasztaltságtól, a vágy-szorongás mértékétől, kettőtök érzelmi kapcsolatától...stb.,ezért nem lehet megmondani előre, milyennek is fogod megélni. Az első alkalom/alkalmak esetenként fájdalommal, vérzéssel is járhatnak,nem biztos, hogy az elején rögtön a beteljesülést is sikerül elérni. Egymás testének megismerése során válik majd egyre meghittebbé és feltehetően élvezetesebbé is a szex.De mindenképpen akkor lesz pozitív élmény, ha a megfelelő partnerrel történik meg (érzelmi kapcsolat,tisztelet,bizalom..stb.)

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor