Mégis mit tegyek?

2015.03.22.
Szia!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy srác, akivel 2 hónapja ismerkedtem meg és nagyon közel kerültünk egymáshoz. Sokszor lógtunk együtt suli után és hétvégén is. Úgy volt, hogy megpróbáljuk a kapcsolatot, viszont Ő egyik pillanatról a másikra meggondolta magát. Én ezt teljesen meg is értettem, hiszen semmit sem akartam erőltetni, viszont továbbra is ugyan úgy beszélgettünk. Aztán egyszer csak teljesen közönségesen kezdett el velem viselkedni, aztán 1-2 napig nem is beszéltünk, úgy voltam vele, hogy ha szeretne velem beszélgetni, vagy hiányzom neki, akkor megkeres. És keresett is, de csak képeket küldött magáról (jóreggeltes képek stb.), aztán miután látta, hogy nekem ez így nem oké nem írt, képet sem küldött.
A hétvégén Ő is ugyan ott volt bulizni ahol Én, és úgy tett mintha nem is ismerne, aztán oda mentem hozzá, hogy miért viselkedik így, hogy köszönni sem tud. Persze értelmes választ nem tudott adni. Mindezek után az egyik legjobb barátnőmhöz ment oda és nála próbálkozott be, de a barátnőm kinevette és elhajtotta. Nekem ez persze rettentő rosszul esett és megkérdeztem barátnőmet, hogy mégis mi volt ez az egész és azt mondta, hogy ő sem érti mert ők nem szoktak beszélni. Tehát ebből arra következtetek, hogy csak azért csinálta ezt, hogy engem féltékennyé tegyen. És mellesleg egész este engem bámult és mindig a közelemben volt... De ha nem akar tőlem elvileg semmit akkor miért csinálja ezt? Mi tévő legyek? Keressem...? Vagy várjam meg amíg Ő keres?
Válaszodat előre is köszönöm!
Patrícia

Szakértőnk válasza a Mégis mit tegyek? kérdésre

Kedves Patrícia,

mond meg neki nyíltan, hogy nem tudod mire vélni ezt a nagy pálfordulást. Kérdezd meg, hogy talált-e bármi meglepőt, vagy elbizonytalanítót azzal, hogy jobban megismert?

Az a gyanúm, hogy a legény saját magánál tapasztal olyan jeleket, amelyek megijesztették, vagy elbizonytalanították. Ha nem beszéltek róla, mindketten csak fantázia képeket, félelmeket tápláltok egymásban és magatokban egyaránt!

Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor