Ez normális? Mit tegyek?

2015.03.04.
Tisztelt szakértő!
5 hónapja vagyok együtt a barátommal, aki előtt nem volt komoly kapcsolatom. Mindennél jobban szeretem, de van egy dolog a kapcsolatunkban ami eléggé aggaszt, és ezzel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményét.
A párom állandóan pornót néz, és maszturbál, naponta többször is, még ha voltunk is együtt aznap. Sőt, volt olyan, hogy arra ébredtem fel, hogy mellettem fekszik és úgy csinálja. A szexuális éltünk normális, és állítása szerint élvezi velem a szexet. Ami bánt, és szerintem nem normális az az, hogy olyan pornókat néz, amikben kínozzák, lekötözik, és verik a nőket... Tudja, hogy én ezeket sosem vállalnám be, és mondta is, hogy ő pedig képtelen lenne rá, hogy a valóságban bármi ilyet megcsináljon egy lánnyal. Beszéltünk már róla, tudja hogy engem nagyon zavar hogy ilyeneket néz, főleg hogy eléggé önképzavaros lány vagyok, és a pornográf tartalmak káros hatásairól is sokat hallottam. Velem van a gond? Vagy csak én fújom fel nagyon a dolgot? Egyáltalán miért van szüksége pornóra, ha itt vagyok neki én? Hogyan kezeljem? Kérem segítsen!

Szakértőnk válasza a Ez normális? Mit tegyek? kérdésre

Kedves Kérdező,

nagyon helyesen tette, hogy beszéltek a barátjával az aggodalmairól, félelmeiről, ha ezen az úton halad, akkor bízom benne, hogy mielőbb meg tudják azt is beszélni, mit nyújt számára a pornó, és azt is, hogy milyen nehézségeket hoz ez a maga és a közös élményvilágukban. Ha nem boldogulnak, akkor javaslom, hogy közösen keressenek fel egy pszichológus szakembert!

Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor