a páromon szeretnék segíteni

2015.02.23.
Tisztelt Doktornő!
A párommal mindketten 21 évesek vagyunk. Egy 4 éves kapcsolat van a hátunk mögött, ami tavaly nyáron egy megcsalás miatt szakításba torkollott. Ennek az oka az volt, hogy a párom számára én voltam az első nő, akivel szexuális kapcsolatot létesített, és sajnos bekövetkezett a várható: úrrá lett rajta a kíváncsiság és megpróbált a hátam mögött más lányt ágyba vinni.
Ennek köszönhetően szakítottunk, majd most 7 hónap különlét után a sors újra összehozott minket. Mindketten próbáltunk más felé nyitni, de nem sikerült, a történtek után is ragaszkodunk egymáshoz és közös terveink vannak.. Köztünk maximálisan jól működött a szex, és a kapcsolatunk is harmonikus volt, most ez ismét hasonlónak látszik.
A történtek után nem akar másnál próbálkozni, azonban ugyanúgy benne van a kíváncsiság és kérdés, hogy milyen lehet egy jó szex mással?
Próbálok nagyon nyitottan állni hozzá, vevő vagyok arra, ha erotikus képeket néz a neten, mert ezeket megosztja velem. Azóta még jobb a kapcsolatunk, viszont fel-fel bukik bennem a kérdés, hogy mi lesz, ha ez csak átmeneti.
És ki is térnék a kérdésemre:
Mint sok férfit, az én páromat is izgatja, hogy milyen lehetne a 2 lány 1 fiú felállás az ágyban. (Az ellenkező verizóról hallani sem akar). Úgy gondolja, hogy ilyen módon kiiktatható lenne a kíváncsisága, mert ő úgy tekintene a másik lányra (akit nem akar ismerni sem), mint egy élvezeti eszközre, aki még jobbá teheti a szexet. Olyan pózokat linkelget, amikor nem látja az arcát, és leginkább csak rám koncentrál.
Nem akarja rám erőltetni a dolgot, de érzékelteti, hogy nagyon szeretné ezt min. egyszer átélni.
Így, állítása szerint megtapasztalhatná velem, hogy milyen lehet mással, mindezt úgy, hogy semmit nem akar az illetőtől, és engem sem akar megbántani.
Ön szerint ez megoldás lehetne a kettőnk helyzetére? Mivel lehetne kiiktatni a kíváncsiságát?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a a páromon szeretnék segíteni kérdésre

Kedves Kérdező,

egy partner tárgyként való beemelése a kapcsolatba bántó lehet, a szexuális együttlétek intimitása sérülhet ezekben a helyzetekben. A kíváncsiságot kiiktatni kár lenne, érdemes lenne arra felhasználniuk, hogy a kettejük intim együttléteit gazdagítsák, a kapcsolatukat elmélyítsék!

Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor