Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Kedves Szakértő!
  

Kedves Szakértő!

ora 2015-02-07 14:13:09

Van egy fiú, akit már lassan egy éve szeretek. 3 hónapig voltunk együtt, és azóta sok minden történt velünk. Rengeteget veszekedtünk hónapokon keresztül, de kibékültünk. Mióta baráti szinten tartjuk a kapcsolatunkat, nem tudom eldönteni, hogy mit érez, hiába beszéltük meg, hogy csak barátok vagyunk. A barátnőm mesélte, és én is észrevettem, hogy ha meglát engem, akkor elpirul, zavarba jön és kérdezgeti a barátnőmet, hogy hol vagyok, ha nem vagyok ott, ahol a barátnőm, mert mindenhova együtt megyünk. A barátai is mindig erről a fiúról kérdezgetnek engem, és mindig róla beszélnek nekem. Nem tudom eldönteni, hogy mit érez vagy, hogy érez-e valamit irántam annak ellenére, hogy azt mondta, hogy már nem járna velem. Kérem segítsen!
Üdv.: Viki

Szakértőnk válasza a Kedves Szakértő! kérdésre

Kedves Viki,

 az a benyomásom, hogy ezekről az érzésekről ő sem tud ennél pontosabbat mondani. A baráti szint viszont jó alap arra, hogy előbb-utóbb kiderüljön!

Üdvözlettel:Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD)<br>tanácsadó szakpszichológus<br>- www.ahely.eu Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD)
tanácsadó szakpszichológus
- www.ahely.eu
Hirdetések