Szerelem...Hogyan oldjam meg??

2015.01.26.
Kedves Doktornő!:) 15 éves lány vagyok, és már 5 éve tetszik egy fiú, vagyis helyesen mondva szerelmes vagyok belé, de ő 5 évvel idősebb nálam. A szüleink barátok, és egyben a kereszt szüleim is de nem vérszerinti rokonok. Én a fiúval csak facebookon szoktam jobban beszélni, mert szégyenlősek vagyunk, és ő is nagyon ahhoz képest hogy fiú. Szerintem már sejti hogy szerelmes vagyok belé, és én is érzem hogy nem vagyok neki közömbös lány, elég csak rá nézni mikor meglát engem, ugyanolyan ideges és piros mint én, mindig a szemembe néz és mosolyog de nem nagyon szólunk egymáshoz, alig hogy köszönünk. Az apukája is mindig piszkál vele kapcsolatban és a tesója is, mert tudják hogy szégyenlős és ő nem merne kezdeményezni. De most nemrég viszont elkövettem egy hibát. Mérges voltam rá és kitöröltem facebookról. Előtte viszont csináltam egy ismeretlen facebookot amiről írtam neki, és olyat kérdeztem amit az én személyemben nem mertem volna, de ezt abbahagytam mert rájöttem hogy csak átverem őt, és ez igy nem lesz jó. Most viszont akár hányszor bejelölöm facebookon nem igazol vissza...szerintem megharagudott, vagy rájött hogy kitöröltem...szülinapjára írtam neki egy üzenetet azt aranyosan megköszönte meg minden de nem jelöl vissza...ettől fogva én életben is mikor találkozunk olyan furcsának látom őt, furán néz rám meg minden, de viszont még mindig mosolyog és a szemembe néz....lehet hogy túl nyomulós voltam?vagy még fiatlnak tart? nem akarhat tőlem semmit, és csak egy vagyok neki a sok közül? vagy haragszik rám? kérem segítsenek, hogy mit tegyek, és hogyan szerezzem vissza legalább ismerősnek a facebookra hogy tudjunk beszélgetni...vagy ha élőben találkozunk hogyan kezdjek hozzá beszélni? mit mondjak neki, ha ő nem is mer hozzám szólni?? kérem segítsen, nagyon fontos lenne...köszönöm szépen:))) még egy kis utóirat: soha sem volt a fiúnak komoly kapcsolata, 2 lány volt akiről én tudok, de csak ilyen bulis csajok...reménykedhetek abban hogy Én leszek az igazi számára? érzem hogy valami szikra mindkettőnkben felgyulladt:D:P

Szakértőnk válasza a Szerelem...Hogyan oldjam meg?? kérdésre

Kedves Kérdező!

Ha csak a facebook-ról van szó, hogy tudjatok beszélgetni, akkor azt mondanám, kérdezz rá egyenesen, amikor kettesben maradtok, hogy miért nem jelöl vissza.

Valószínűleg amúgy is jót tenne nektek, ha néha kettesben maradnátok, mert a családi élcelődés közepette elég nehéz lehet mindkettőtöknek, hogy közeledjetek egymáshoz, ha valóban kölcsönös az érzés. Talán így ki is derülhetne, hogy lehet-e jövője a reményeidnek. Ha pedig akadálya van a kapcsolatotoknak, akkor lezárhatnád magadban és új utak nyílhatnának meg számodra, amelyeket most nem veszel észre, hisz már 5 éve ennek a kapcsolatnak a reménye köti le a figyelmedet.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor