Ismerkedés

2015.01.11.
Tisztelt szakértő!

Nekem egy olyan problémám lenne hogy nehéz ismerkedek lányokkal.16 éves srác vagyok. és nem igazán tudom elképzelni ezt az egész ismerkedős dolgot.például van egy lány aki tetszik és néha látom reggelente és azon gondolkodok hogy oda kéne menni hozzá és elhívni valahova. pl.:
-Szia. Tetszel.Esetleg nem lenne e kedved találkozni velem valamikor??
Én így képzeltem el ezt csak nem tudom hogy ez úgy hogy hangzik hogy elhívom ,meg nem e bizarr. A másik problémám a netes beszélgetés vagy ismerkedés , hogy egy random lányt bejelölök mert tetszik és akkor ez is így hogy néz ki, hogy bizarr vagy nem?a beszélgetéssel meg az a bajom hogy nem tudok neten keresztül beszélgetni mert nem tudok úgy miről.
Remélem èrthető a problémàm . ès remélem hogy tud majd nekem segíteni.
Előre köszönöm válaszát.

Szakértőnk válasza a Ismerkedés kérdésre

Kedves Fiatalember!

Talán érdemes lenne úgy beszélgetést kezdeményezni pl. a buszmegállós lánnyal, hogy általános dolgokról kezdtek először beszélgetni (De sokat késik most a busz, te is el fogsz késni a suliból? Hova jársz? Egyébként ….-nak hívnak? És téged? Pedig ma jó lett volna hamar beérni, mert matekból dogát írunk és még átnéztem volna. Te jó vagy matekból?.....valami ilyesmi). Ha már megismerkedtetek (mert ő is akar ismerkedni), akkor már könnyebb randira hívni, nem lesz olyan bizarr hatása.

Más körülmények között könnyebb szóba elegyedni egy-egy lánnyal, ha egy társaságba kerültök és mindenki mindenkivel beszélget.

Arra, hogy tetszik neked, anélkül is rá fog jönni a lány, hogy ezzel kezdenéd.

De a lényeg, hogy BÁTORSÁG és ne kedvetlenítsen el 1-1 kudarc. Gyakorlat teszi a mestert és senki nem úgy kezdte, hogy profi volt ismerkedésben!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor