Ez biszexualitás?

2014.12.12.
Jó napot kívánok!
Azzal a dologgal fordulnék önökhöz, hogy nem tudom hogy ez ferde hajlam e?
19 éves férfi vagyok. 10-12 éves koromban, volt tapasztalatom a saját nememmel, orális dolgok, meg próbáltunk análisan is csinálni valamit, csak nem jött össze. Ezt betudtam gyermekkori kíváncsiságnak. Ezt félretéve, világ életemben a nőkhöz vonzódtam/vonzódok, velük volt/van szex és párkapcsolatom. 2 nővel voltam eddig együtt szexuálisan, sokszor. Természetesen élveztem.
16 éves koromban kb, megnéztem 1 meleg pornót (férfi-férfi), és önkielégítettem rá. Annyira nem foglalkoztatott ez a dolog. Aztán nemrégiben megnéztem egyet megint, kíváncsiságból hogy milyen hatást vált ki belőlem. Felizgultam rá. Volt hogy önkielégítettem izgalmamban megint. Ez nagyon megijesztett. Hiszen én nem vonzódom a férfiakhoz, nem vágyom arra hogy egy férfi érjen hozzám bármilyen értelemben is. Egy férfiről megtudom állapítani hogy jó képű-e. De az hogy tetszik-e? Nem tudom mi kell hogy tetsszen egy férfiben. A nők tetszenek csak. Kíváncsiságból kipróbáltam, hogy felmentem egy meleg chat-re, megnézni hogy mit érzek amikor melegekkel beszélgetek. Írtak nekem mocskos dolgokat, egyáltalán nem izgultam fel. Utána rászántam magam hogy írok én is "mocskos" dolgokat, ez sem izgatott fel, hanem inkább izgalmas volt.
A maszturbációt általában a fantáziámra bízom, ahol a nők szerepelnek. De, mostanában direkt belegondolok egy férfi szereplőt is, hogy mennyire "izgulok" rá. Van amikor igen,van amikor nem. Ez lehet azért van, mert alapból izgalmi állapotban vagyok? Ha simán csak úgy elgondolok egy aktust egy másik férfival, nem merevedik meg a hímvesszőm, azonban ha egy csinos nőről kalandozik el a fantáziám, szinte azonnal elkezd ágaskodni a hímvesszőm.
Volt nemrégiben egy homoerotikus álmom, ahol egy idegen férfi análisan közösült velem. Reggel ahogy ébredtem, nagyon rossz érzés volt erre kelni, szinte könnyeztem. 2 napja megint volt egy olyan álom, ahol pucér férfiak voltak, és úgy emlékszem ez álmomban izgató volt. Lehetséges hogy azért fordult velem elő ilyen álom, mert folyton ezeken a dolgokon aggódom?
Élőbe,. igazából máshol se vonzódom egy férfihoz, nincs bennem az hogy de jó lenne vele lefeküdni, vagy bármi ilyesmi. Természetesen a nőkkel vannak ilyen gondolataim. Pláne ha flörtölünk is.
Ez mi lehet? Biszexualitás? Esetleg kíváncsiság? Vagy csak szimplán felizgat maga a szex? Remélem heteroszexuális vagyok, és nem fogok később élőbe vonzódni a férfiakhoz..
Nagyon várom válaszát!
Tisztelettel
Gábor

Szakértőnk válasza a Ez biszexualitás? kérdésre

Kedves Levélíró!

Én úgy gondolom, hogy az utóbbi időben fokozottan foglalkoztat téged a biszexualitás gondolata, és nagyon szorongsz amiatt, hogy esetleg te is az vagy. Ez a felfokozott lelkiállapot lehet a felelős azért, hogy ilyen álmaid vannak. Úgy látom, hogy mindenféle "teszteknek" veted alá magad, hogy megbizonyosodj róla, hogy nem vonzódsz-e a férfiakhoz. Minden jel szerint nem. Szerintem érdemes felhagyni azzal hogy így kínzod magad és ha megnyugszol, biztosabb leszel az érzéseidben is.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor