Melyik nemhez vonzódom??

2014.11.21.
Kedves kamaszpanasz!
17 éves lány vagyok, 1 évvel ezelöttig csak pasikkal jártam, ahogy az normális is lenne. Hogy őszinte legyek sose élveztem el, bár élveztem a szexet. (mondjuk sokszor fájt is és nem csak az első pár alkalomnál) Aztán 1 éve megismerkedtem egy leszbikus lánnyal, akivel össze is jöttem. Nem sokáig voltunk együtt, de megmutatta milyen a leszbikusok közt a szeretkezés. Aztán szép lassan több leszbikus lánnyal is összeismerkedtem, kiakartam tapasztalni, hogy jobbak e mint a férfiak. És be kell valljam jobbak. Az életben és az ágyban is.
Most járok egy pasival, akivel borzalmas a szex, ezt így el is mondtam neki...(Ne menjünk bele abba, hogy miért vagyok akkor még vele...) Tudja rólam, hogy elötte lányokkal jártam és ő szerinte nem vagyok leszbikus, csak nem tudom mi a jó nekem, és akikkel együtt voltam lányok, biztos tudják.
Maguk szerint is így van? Meg kéne tanulnom mi a jó nekem, hogy pasikkal is eltudjak élvezni, vagy valóban leszbikus vagyok?

Szakértőnk válasza a Melyik nemhez vonzódom?? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem hiszem, hogy a szexuális beállítottságodat kizárólag az hatásrozza meg, hogy melyik nemhez tartozókkal élvezed jobban az együttlétet. Sokkal inkább az összkép az az ami számít: hogy ki az, aki mellett igazán önmagad vagy, aki iránt gyengéd érzéseket táplálsz és akitől el tudod fogadni azt. Korodból adódóan nem tudtál sok tapasztalatra szert tenni, így teljesen reális elékpzelés, hgy adott esetben egy férfipartnerrel is ugyanolyan jól tudod érezni magad.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor