TÖBB MINT EGY ÉVE

2014.10.23.
Jo napot! Tobb mint egy eve vagyunk egyutt a baratommal mind a ketten 17 evesek vagyunk. Nem mutatott meg be a szuleinek azt mondta h ok nem olyanok. Nalunk mar sokszor volt de en meg csak nem is ismerem a szuleit, ugy erzem szegyell mert nem vagyok egy modell alkat. Es meg egy problema.. nagyon sokat veszekszunk aprosagokon. Van egy lany akibe szerelmes volt de nem tudta megkapni a baratom mert a lany olyan h minden heten mas tetszik neki, es csak hulyiti a pasikat. Viszont az utobbi idoben joba lettek es miota ez igy van a baratom, kevesebbszer hiv, sosem vagyunk kettesben mindig jonnek velunk a haverok is.( osztaly tarsam a baratom es a lany is) egyszer pedig haza is kiserte a lanyt, es mastol tudtam meg mert azt mondta felt h balhezni fogok ha elmondja. Sokszor azon kapom h nezi a lanyt de tagadja h barmit is erez iranta. Nagyon rosszul erzem magam.Nem vagyok neki eleg jo? Tenyleg nagyon feltekeny tipus vagyok. De mivan ha meg is csalt vele? azt mondta nem volt koztuk semmi, de mivan ha ujra bele szeretett? szakitani akartam vele, de mem engedte azt mondta szeret de nem erezteti. Nem akarom elvesziteni, de a lany tuti kihasznalta az alakalmat mikor haza kiserte. Nem tudom tultenni magam rajta h hazudott! Mit tegyek h ujra belem szeressen? egyaltalan van meg eselyem? Valaszat elore is koszonom.

Szakértőnk válasza a TÖBB MINT EGY ÉVE kérdésre

Kedves Kérdező!

Én úgy gondolom, hogy van esélye a további kapcsolatra, hiszen a bartája nem hagyta, hogy szakítsanak. A féltékenység azonban egyértelműen az önbizalom, és az önbecsülés hiányából fakad. Persze, könnyű ezt mondani, de gondolja át, hogy Ön valószínűleg egy szerethető ember, akivel több, mint egy éve együtt vannak.

Gondolja át, melyek az erősségei, legyen erre büszke, szerezzen sikerélményeket, fejlessze az önbizalmát. Nagyon fontos lenne, hogy megbeszélje a barátjával, hogy miket szeretne, hogy érezze, hogy szereti Önt. Pl., hogy mutassa be a szüleinek, vagy, hogy kettesben töltsenek időt. Mondja el ezeket, beszéljék meg, mert enélkül nem lehet benne biztos, hogy a barátja tudja, hogy mitől lenne Ön bldog!

Üdvözlettel:

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor