Nem birom tovabb

2014.10.05.
Mar irtam de nem birom tovabb mar az az en problemam hogy ossze jottem a legjobb baratnomel es persze titokban mikozben nekem volt mar baratnom,de idokozben szakitottam a baratnomel es akkor gondoltam hogy evvel a csajjal minden oke lessz es nem csak titokban lehetunk egymassal hanem igazabol is ugymond hivatalosan.Telt mult az ido es azon ebredek fel hogy csaj mar nem akarja, persze en meg szerelmes lettem bele en meg probaltam megbeszelni vele hogy akkor most mi van de azt valaszolta hogy szeret nagyon de nem tudja hogy hogy es most nem akar feleloseget vallalni igy hat nem nem biztos magaban hogy ha tenyleg normalis kapcsolatban lennek akkor birna mert nem akar feleloseget vallalni, nem akar "vigyazni" ram.
Ennek ellenere titokban meg egyutt vagyunk s voltunk, de nekem mar elegem van ebbol a titkolozasbol es szeretnem ha tenyleg egyutt lennenk annak ellenere hogy o nem nagyon.Es szerintem a baratsagunkat is elrontotta az hogy osszejottunk en meg szerelmes lettem bele, alliolag azert ment bele mert akkor meg neki is volt egy kapcsolata ami nem mukodott es igy ha szakitott a baratjaval sakkor olyan konnyen bele ment mindenben es nem gondolkodott azon amit teszunk.Mar 2 eve ismerjuk egymast en meg iden nyaron kezdem el neki mondani hogy mik a szandekaim es hogy tetszik es hogy szeretnem ha egyutt lennenk eloszor nem vett komolyan aztan mikor osszejottunk akkor elvezte az egeszet sot azt mondta ne tolljak ki vele.
Es mire en is eldontottem hogy hatarozottan szeretnem ha tenyleg hivatalosan is legyunk egyutt o nem akarja es nem tudja mit tegyen.
Mi a megoldas? en mar nem birom tovabb.

Szakértőnk válasza a Nem birom tovabb kérdésre

Kedves Kérdező!

Nagyon fontos lenne, hogy olyan kapcsolati formát alakítsatok ki, amely mindkettőtök számára elfogadható. Elsősorban úgy látom, neki kellene meghozni egy határozott döntést. A jelenlegi helyzet csak neki jó, és neked nem. Egy kapocsaltban fontos lenne a kölcsönösség, és az is, hogy mindketten ugyan azt akarjátok egymástól, és nem utolsó sorban fontos a felvállalása is a másiknak. Gondold át, hogy neked ezek a dolgok mennyire fontosak, beszéld meg vele, hogy ő hogy áll ezekhez a dolgokhoz. Ha nem tudtok megegyezni, akkor csak tovább húzódik ez a bizonytalanság. Mindenképpen egyezzetek meg valamiben, és azttartsátok be a továbbiakban, így megőrizhető a bizalom.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor