Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Van nála esélyem?
  

Van nála esélyem?

ora 2014-09-13 22:40:28
Van egy 27 éves srác akivel már rég ismerjük egymást.4 éve egy utcában lakunk de valamiért az utóbbi 3 hónapban kezdett észrevenni! Mit tegyek?
tehát ez a pasi nekem nagyon tetszik.Mostanában elkezdett köszöngetni integetni mosolyogni rám!Ha buliban találkozunk akkor nézni szokott arcokat vág mintha azt mondaná nem rossz nem rossz! De ennél tovább nem megyünk!Mindig mondja szia szomszéd jó a buli stb. stb.Az egyik este beszélgettem az egyik barátommal és végig így nézett le se vette rólam a szemét!Majd a következő héten ismét voltunk szórakozni és észrevettem hogy a engem nézett miközben mintha vmit rólam magyarázott volna a barátjának! Azt érzem hogy én e mellett a srác mellett igazán önmagam!Nagyon jó hatással lenne rám ha ő is szeretné! Szeretné vajon?Kellek egyáltalán neki? Miért most vett észre?Akar e egyáltalán tőlem valamit?Mert nem hiszem hogy félne vagy nem merne 27 évesen közeledni mert elég helyes pasi és nála csúnyábbak is megkeresnek az interneten ha más nem.Hagyjam vagy próbálkozzak?

Szakértőnk válasza a Van nála esélyem? kérdésre

Kedves Levélíró!

Először is, az, hogy valaki helyes pasi, nem jelenti automatikusan azt, hogy van önbizalma és könnyedén kezdeményez. Elképzelhető, hogy tetszel neki, csak valamiért nem mer vagy nem akar közeledni, de az is lehet, hogy nem biztos még annyira az érzéseiben. Mindenesetre, szerintem érdemes lenne megpróbálnod bíztatni egy kicsit, hogy kideríthesd, mi is a helyzet. Mosolygj rá, nézz a szemébe, menj oda hozzá beszélgetni, amikor összetalálkoztok! Aztán majd alakul a kapcsolatotok!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések