Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / HOGYAN DÖNTHETNÉK HELYESE...
  

HOGYAN DÖNTHETNÉK HELYESEN?

ora 2014-06-26 23:42:31

Üdvözlöm!
Először is köszönöm,hogy végigolvassa a hosszú levelem.Lehet,hogy elég ésszerű a megoldás én mégis szeretném kikérni a véleményét.Nagyon megtetszett egy régi ismerősöm ezért írtam neki.Nagyon jóképű a srác,izmos.Örültem,hogy egy igazán jó pasim lehet.Szerencsére kölcsönös volt a szimpátia és találkoztunk is.Kétszer filmeztünk is,de semmi sem történt köztünk.Ráadásul később nem is jelentkezett.Nagyon rosszul esett mert tényleg nagyon tetszett a srác.Pár hónap múlva viszont megint írt hogy szívesen találkozna.Megint belementem,ugyan az lett a vége.Majd januárban összefutottunk egy buliban.Meg is mondtam neki,hogy milyen bunkó,hogy nem is jelentkezik.Azt is mondtam hogyha nem tetszem neki akkor inkább mondja meg.Azóta eltelt fél év.Időközben találkoztam egy másik sráccal.Ő teljesen más.Nem olyan jóképű és izmos,mint akik mindig is tetszettek,de végülis összejöttünk.Szeret engem és mindent megtesz értem.Olyannak fogad el amilyen vagyok.Én mégis szakítottam vele mert olyat csinált ami nem igazán tetszett.Bár utólag már kicsit megbántam,mert hiányzik.Jó volt vele nagyon.Viszont ez a másik srác ismét írt.Bele is mentem hogy találkozzunk.Bár úgy álltam a dolgokhoz,hogy valószínű,hogy megint lelép.De bocsánatot kért amit tett és megígérte hogy máshogy lesz.Eddig mikor találkoztunk sosem csókolt meg pedig nagyon vágytam rá,de most megtörtént.Jó volt,de nem sok mindent éreztem.Úgy tűnik,hogy most igazat mond és velem szeretne lenni.Már meg is beszéltünk egy másik randit.
Teljesen össze vagyok zavarodva,hogy kit válasszak.Próbáljam meg ezzel a sráccal akire mindig vágytam bár van egy olyan érzésem hogy nem igazán jönnénk ki.Vagy a másik srácot aki önmagamért szeret,és ezt tudom és érzem is.Szeptemberben elköltözöm és nem akarom megbánni a döntésem.Önnek mi a véleménye?
Előre is köszönöm a választ!

Szakértőnk válasza a HOGYAN DÖNTHETNÉK HELYESEN? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem próbáld meg külön-külön, egymástól függetlenül átgondolni, hogy mit is érzel a két fiú iránt. Vedd sorra az érveket mindkettejük mellett és mindkettejük ellen is, hogy kicsit tisztábban lásd, mit várhatnál a velük való kapcsolattól. Fontos az is, hogy hogy érzed magad a társaságukban, mennyire találjátok a közös hangot. Nem biztos, hogy most rögtön kell döntened. Találkozz velük párszor, ha szükséges, elköteleződés nélkül és figyeld meg, hogy milyen érzések és gondolatok bukkannak fel benned, amikor velük vagy.

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus

- hirdetés -