Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Nem tudom mi lehet a gond...
  

Nem tudom mi lehet a gond velem...

ora 2014-06-26 19:40:14

Mindenek előtt szeretnék elnézést kérni, ha netán túl nyíltan vagy nyersen fogalmazok.
Először is azzal kezdeném hogy meleg vagyok. 17 éves. Lassacskán elfogadtam magam, és most már nem érzem magam annyira kétségbeesettnek. Többször próbáltam kapcsolatba lépni más személyekkel online társkereső segítségével. De sajnos sokszor megijedtem és beparáztam. De végül volt egy két találkám.
És itt jön a probléma. Nem is tudom, hogy fogalmazzak. A testem élvezte az együttléteket, de én magam nem. a testem élvezte, ezt úgy értem, hogy erekcióm volt. Azt, hogy én magam pedig nem élveztem arra értem, hogy semmit sem "éreztem". Ha csak a legalapvetőbb dolgot vesszük, maga csók. Az égvilágon semmit nem éreztem egy személlyel sem. Semmi szikra, semmi érzékiség, semmi felemelő érzés ami arra késztettet volna, hogy becsukjam a szemem és átadjam magam a pillanatnak. Először azt hittem a partnerben, vagy a saját tapasztalatlanságomban van a hiba, de aztán komolyabb dolgok is történtek.
Orális sex. A testem ugyancsak élvezte, abból a szempontból, hogy erekcióm volt, de több nem volt. Semmi élvezet. Még csak a közelébe se jártam az orgazmusnak. Nem olyan volt, mint ahogy elképzeli az ember, ahogy mindenütt látni lehet. Szinte semmi jó nem volt benne. És ez szinte így volt mindennel amivel találkoztam ilyen téren.
Lelkileg eléggé padlón vagyok. A melegséget is nehéz volt megemészteni, de most ezt, hogy semmi nem "hat" rám. Már arra is gondoltam, hogy aszexuális vagyok. Vagy fogalmam sincs miért lehet ez. Az ember életében a sex nagyon jó dolog kéne legyen. Még ha nincs is benne érzelem, csak egy kaland, az emberből jót, élvezetet kéne kiváltson. Nálam ez nem történik meg. Valószínű, hogy lelki oka van, mintsem testi, de szeretnem agy szakértő véleményét, segítségét kérni, hátha többet tudd az efféle helyzetekről.
Köszönöm előre is.

Szakértőnk válasza a Nem tudom mi lehet a gond velem... kérdésre

Kedves Levélíró!

Az én véleményem az, hogy abszolút lelki okokra vezethető vissza, hogy nem élvezed az együttléteket. Vannak emberek, akiknek maximálisan kielégítő az együttlét akkor is, ha nincsen benne érzelem. Másoknak ennél sokkal több, mélyebb érzelmek kellenek. Szerintem te ebbe a második csoportba tartozol, és úgy gondolom, akkor éled majd át a csodát, ha a megfelelő emberrel leszel együtt. (Illetve akkor, ha sikerül magaddal, és talán a környezeteddel is elfogadtatnod a másságodat.)

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések