Mi van velem?

ora 2014-06-18 15:18:03
Pár hónapja megismerkedtem egy fiúval. Első randin moziba mentünk, másodikon pizzázni. Minden jó volt, egészen a harmadik randiig. Felmentünk hozzá filmezni, és egyik pillanatban megcsókolt. Ez önmagában nem baj, már vártam az első csókunkat. De a csók közbe csak arra tudtam gondolni, hogy legyen már vége.
Azóta is jóban vagyunk. Amikor neten, telefonon beszélgetünk, nagyon tetszik, és járni szeretnék vele. De amint találkozunk, egyből inába száll a bátorságom, és már az érintése sem esik jól.
Szeretnék vele járni, de nem tudom mi van velem. Azóta volt már randim más fiúkkal, de akkorse tudom kiverni a fejemből.

Szakértőnk válasza a Mi van velem? kérdésre

Kedves Levélíró!

Eléggé ellentmondásosnak tűnnek az érzéseid! Jó lenne kicsit tisztábban látni, hogy vajon miért, mert akkor talán sikerülne magadban feloldani az ellentmondásokat is. Azt írod, akkor kezdődött a probléma, amikor csókolóztatok. Mi történt? Bénán csókol? Hogy lett volna jobb? Megijesztett valamivel? Tartasz az elköteleződéstől? Túlságosan nyomult? Túl visszafogott volt? Vagy valami más? Miért vártad, hogy legyen már vége? Ha megpróbálod gondolatban visszapörgetni oda az időt és elcsípni, hogy a csók közben pontosa n milyen gondolatok futottak át az agyadon, talán tisztább lehet a kép. Hátha valami olyasmiről van szó, amit akár a fiúval együtt meg lehet oldani, hiszen tetszik neked és valami megfogott benne annyira, hogy járni szeretnél vele!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések