Akadály a szerelem útjában?!

2014.05.24.
Kedves szakértő!
15 éves fiú vagyok és az a helyzet, hogy szerelmes vagyok egy lányba, aki az osztálytársam. Már jó ideje ismerem, de most éreztem, hogy valami megváltozott. Valószínűleg még magamnak sem vallottam be, hogy beleszerettem. A probléma az, hogy ha megpróbálnék felé közeledni, akkor egy futótűzként terjedő pletyka áldozatai lennénk és ez őt is kellemetlen helyzetbe hozná.
Mit tanácsol hogy érdemes-e közeledni felé vagy próbáljam elfojtani érzéseimet? Ha érdemes közelednem felé, akkor at, hogyan tegyem? :S

Szakértőnk válasza a Akadály a szerelem útjában?! kérdésre

Kedves Levélíró!

Tényleg kihagynád a lehetőségét annak, hogy összejöjj azzal a lánnyal, aki iránt így érzel, csak azért, mert pletykálnának rólatok? Biztosan helyes lányról van szó, ha tetszik neked, így legfeljebb, ha kiderülne, irigyelnének a fiúk, hogy mersz közeledni hozzá. Lehet, hogy kicsit zavarbaejtő lenne, de a pletyka általában hamar elcsendesedik, hiszen a hír csak addig érdekes, amíg újdonság. Az, ami köztetek alakulhat, ezzel szemben tovább tarthat és sok érdekes, izgalmas, kellemes élményt tartogathat számotokra. Próbáld esetleg kicsit kevésbé nyilvánosan megtenni az első lépéseket, hogy nyugodtan ki tudd deríteni, viszonozza-e a lány az érdeklődésedet. Ráértek akkor is nyilvánossá tenni a kapcsolatotokat, amikor már összejöttetek. Így talán a sok pletyka sem zavar bele annyira abba, ami köztetek történik.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor