Mit tegyek?

2014.05.15.
Kedves szakértő! Egy ideje már ismerek egy srácot aki az utóbbi időben nagyon felkeltette az érdeklődésemet!
Már korábban is észrevettem, hogy néz, mindig mosolyog, stb, de korábban ez egyáltalán nem érdekelt, sőt. De egyszer csak felkeltette az érdeklődésemet és rájöttem, hogy nagyon is tetszik! Sajnos nagyon ritkán találkozunk (csoda, ha össze jön a heti 1x-i találkozás). Azt vettem észre, hogy a beszélgetéseink egyre "mélyebbre törőek". Már bevallotta, hogy összezavarom és a legutolsó találkozásunknál egy kisebb játékba bonyolódtunk, ahol ő nyert és azt mondta, hogy én vagyok az ő nyereménye.... Folyamatosan néz, velem együtt nevet, stb. De ezt persze diszkréten teszi, mivel sem ő sem pedig én nem akarjuk nyilvánosságra hozni ezt a dolgot-legalábbis én így vettem észre. De már szóvá tette azt is, hogy keveset találkozunk.
Azonban van egy kis bökkenő. Mivel "kicsit" utána jártam és találtam egy ugyan olyan kinézetű csávót az egyik közösségi oldalon mint ő (nem tudom a srác vezetéknevét, csak a fotók alapján próbáltam beazonosítani). Kicsit megdöbbentem mivel feltöltött egy képet amin egy lánnyal van (és nem úgy mint egy szimpla baráttal). Gondoltam próba szerencse, így bejelöltem ismerősnek. 1 hét elteltével nem igazolt vissza, így visszavontam a jelölést (de apróbb kis jelei voltak annak, hogy ő fent volt az oldalán). Azonban a jelölést óta már találkoztunk személyesen és semmi furcsát nem vettem észre rajta, ugyan úgy viselkedett mint azelőtt (a kis játékunk is legutóbb történt). Nem tudom, hogy mit tegyek. A szavakon és a kisebb flörtökön nem tudunk tovább jutni és én azt sem tudom, hogy ő egyáltalán akar-e még mást is, vagy nem.... Mivel én félénkebb típus vagyok, így azt várom, hogy ő lépjen elsőnek. De nem tudom, hogy mit tegyek és ebben szeretném segítségét kérni!
Remélem azért nagyjából érthető volt az én kis levelem :)
Előre is köszönöm a válaszát!
Üdvözlettel: Petra (18)

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Petra!

Az alapján, amit írsz, nagyon is könnyen elképzelhető, hogy tetszel neki. Olyan, mintha fokozatosan közeledni próbálna hozzád, csak valamiért nem tesz konkrét lépéseket. Lehet, hogy ő sem olyan bátor, mint amilyennek tűnik, ilyen a tempója, bizonytalan még, hogy akar-e többet vagy tényleg van barátnője. Lehet a háttérben más is, ezt inkább ő tudná elmondani. Szerintem a kép miatt ne aggódj feleslegesen, még ha ő is van rajta egy lánnyal, akkor sem tudni, hogy a barátnőjéről van-e szó. Azt javasolnám, várj még meg 1-2 találkozást, hátha alakul a dolog a köztetek. Menj bele a flörtölgetésbe és ha tudod, alakítsd úgy a helyzetet, hogy megbeszéljetek valami randifélét. Erre jó alkalom lehet, ha megint felhozza, hogy keveset találkoztok. Közben pedig, ha már úgyis mélyebb dolgokról beszélgettek, szerintem nyugodtan terelheted a témát a kapcsolatokra és mintegy mellékesen megkérdezheted, van-e éppen valakije. Remélhetőleg sikerül előrébb mozdulnotok!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor