mindennapos küzdelem

2014.03.09.
Üzenetem... Jó Napot! 17 éves lány vagyok és 178 cm. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni ezt a magasságom! Pedig mindig mondják, hogy milyen jó lenne ha olyan magas lennék mint te stb.. :S Semmi bajom nincs tényleg magammal csak a magasságom.. Vannak helyzetek ahol nagyon feszélyezve érzem magam ez miatt. Sőt mindennap.. Mindenki kisebb tőlem.. :( Mondják, hogy nagyon szép vagyok az alakom hibátlan tényleg az arcom is szép. :) Modellkedek is.. De hiába.. Képtelen vagyok ezt elfogadni! Hogyan tudnék a magasságommal megbarátkozni? Hogyan tudnám azokat a megjegyzéseket lepattintani magamról, hogy - Huh de magas stb.. :S
Emiatt alig van önbizalmam.. :( Pedig a MagyarModels-nél is elég nagy sikerem van! De ennek ellenére sem megy.. Meddig fogok még nőni?
Válaszát előre is köszönöm! :)

Szakértőnk válasza a mindennapos küzdelem kérdésre

Kedves Levélíró!

Várhatóan nem fogsz már nőni, vagy ha igen, akkor sem sokat (1-2 centit csak). Próbálj a környezet visszajelzéseire koncentrálni, hiszen lényegében csak pozitív reakciókat tapasztalsz. Nagyon sokan vannak, akik szeretnének magasabbak lenni, nyilván sokan szeretnének olyan csinosak is lenni, mint te.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor