Hogyan szerezzem vissza?

2014.02.07.
Tisztelt Doktornő!
Nem tudom mit tehetnék?!
2013 őszén kialakult egy szorosabb kapcsolat egy fiúval a suliból. Eléggé összemelegedtünk, de nem jártunk, habár többször is megkérdezte hogy lennék- e a barátnője?! Mondtam, hogy várjunk még vele amíg kijelentjük. Titokban szerettem volna tartani még egy kis ideig, de többen sejtették, hogy van valami köztünk. Ő volt az aki folyton keresett, mondogatta hogy szeret, alig vártuk hogy vége legyen a sulinak és találkozhassunk.
Ez ment 1,5 hónapig. Majd a téli szünetben kaptam egy üzenetet amiben leírta, hogy nem akarja ezt tovább folytatni mert az "álomcsaja" kezd vonzódni hozzá, inkább Őt választja.
Azóta eltelt több mint egy hónap. "Együtt vannak" a lánnyal, de a suliban elmennek egymás mellett ( ellentétben velünk, mi ott is próbáltunk mindig egymás társaságában lenni) , nem hagyja hogy megpuszilja a fiú. Viszont a hétvégén lemehet hozzá.
Az elmúlt egy hónapban többször is találkoztam a sráccal. A találkozók alkalmával nem egyszer ölelt meg, illetve puszikat adott az arcomra és homlokomra.
Nem értem hogy miért csinálja ezt? Akar még valamit tőlem?
Én vissza szeretném szerezni, de nem tudom hogyan?!
Előre is köszönöm a válaszát.

Szakértőnk válasza a Hogyan szerezzem vissza? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha jól értem, abból a kapcsolatból, ami volt köztetek, végül kilépett a fiú. Azt mondta, hogy az álomcsaj miatt, de szerintem felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért tudott ennyire hatással lenni rá egy másik lány. Bár ez csak egy lehetséges verzió, nem biztos, hogy fedi a valóságot, elképzelhető, hogy nem érezte jól magát a kapcsolatotokban, miután hiába próbálkozott, hogy komolyabbra fordítsa, összejöjjön veled és felvállaljátok mások előtt is, hogy együtt vagytok. Abból, hogy te mindig visszautasítottad, gondolhatta azt, hogy hiába próbálkozik és dönthetett úgy, hogy kihátrál a kapcsolatból, körülnéz másfelé is, nehogy még jobban sérüljön. Azt gondolom, ha vissza szeretnéd őt szerezni és készen állsz rá, hogy összejöjj vele, felvállald a kapcsolatot, ezt mindenképpen mondjad el neki! Szerintem egy próbálkozást megér a dolog, hátha tényleg nem lépett igazán túl rajtad, nem fordult komolyabbra érzelmi szinten sem a másik kapcsolata!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor