A nagyon nagy Ő...vagy nem is annyira nagy?

2014.02.01.
Kedves Doktornő!
15 éves lány vagyok,és kissé duci.Szeptemberben kezdtem a középiskolát,és pár héttel a kezdés után hihetetlenül megtetszett az egyik osztálytársam.:/ Néha rámondom,hogy szerelmes vagyok,de nem ismerem őt annyira,hogy ezt komolyan kijelenthessem,ugyanis még egyszer sem beszéltünk.Ezzel ellenben úgy tűnik,mintha nem lenne egyoldalú a dolog.
A következők történtek/történnek:jó szokása,hogy amikor el kéne mennie mellettem,akkor inkább kikerül,aztán visszanéz,és figyeli,hogy utána néztem-e.:D Aztán a másik jó szokása,hogy néz.Rengetegszer magamon érzem a tekintetét,ültem is már mellette,és végig éreztem,meg láttam,hogy többször is engem bámul.Meg olyan is volt,hogy egy tanár állt az ajtóban,és néztem a tanárt,ő meg ott állt mögötte,és mikor észrevettem,azon kaptam,hogy nézett,egyenesen rám,a szemembe.:) Aztán történt olyan,hogy elmentem egy barátnővel wc-re,erre ő is megindult a barátjával,és kifelé menet a székemet nézte,aztán úgy tett,mintha csak a haját dobta volna oldalra...xD Ami nagyon megmelengette a szívem,hogy hiányoztam a suliból,és névsort olvastak.Amikor a nevemnél mondták,hogy nincs,akkor ő is felkapta a fejét,és visszakérdezte,hogy "nincs?".:3
Szerinted ezek jelentenek valamit?A barátnőim azt mondják,én is tetszem neki,de nem akarom álomvilágba ringatni magam,épp ezért szerettem volna egy pártatlan személy véleményét kérni.
Valamint,akik osztják,hogy kölcsönös a dolog,azt mondják,hogy a molettségem miatt nem mer kezdeményezni,mert ő "menő csávó",és fontosabb neki mások véleménye,mint a sajátja.Egyébként láttam olyan lányt,akivel kavart,és ő sem volt egy nádpálcika.
Ez kissé hosszú levél lett,de úgy érzem,ezt körül kellett írnom!:)
Előre is köszönöm a választ!
Ivy

Szakértőnk válasza a A nagyon nagy Ő...vagy nem is annyira nagy? kérdésre

Kedves Ivy!

Bár azt gondolom, ennyi információ alapján kicsit elhamarkodottnak tűnne "álomvilágba ringatni"magad, elképzelhető, hogy tetszel neki. Érdemes lenne valahogy úgy alakítanod a dolgokat, hogy kicsit közelebb kerülhessetek egymáshoz, megismerhessétek egymást, hogy kiderülhessen, mi is a helyzet. Ha sikerülne valamiféle haveri viszonyyba keveredned vele, sokkal egyszerűbb lenne minden és te is jobban tudnád megítélni, tetszel-e neki, lehet-e esélyed nála. Jó megoldás lehet, ha egy közös ismerősön keresztül kerülsz a közelébe, de akár az is, ha előveszed a lazábbik énedet és te kezdeményezel. Így átléphetitek az esetleges bizonytalanságából fakadó akadályokat is, hiszen csak haverkodnál vele, nem arról kell rögtön döntenie, hogy akar-e összjönni veled. A többi pedig alakulhat aztán magától!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor