Szerelmes levél

2014.01.15.
Jó napot!
Van egy srác tetszik én most 6. osztályos vagyok ő pedig 8. osztályos. Magamról: szerintem kicsit komolyabb vagyok a koromnál nos ebben a kérdésben csak ez az ami nagyon fontos lehet.
A fiúval Facebookon szoktunk beszélni de a való életben nem nagyon mert a haverjaihoz nem akarok oda menni... AZ egyikkel amúgy sem vagyunk épp jóban. Szóval ennek a srácnak akivel szinte csak neten beszélek Valentin-napra akark írni egy szerelmes levelet., de nem akarom hogy az a haverság ami köztünk van megszűnjön. Viszont a fiú nagyon aranyos velem a neten , szóvel nem tudom hogy neki tetszek-e.
Kérdéseim:
-Írjak-e neki szerelmes levelet, ha igen hogyan?
-Olyan korban mint amennyi ő tudtommal nem járnak náluk fiatalabb lányokkal igaz ez?
- Neki állítólag tetszik egy lány de ez nem biztos hogy igaz hogyan tudjam meg?

Szakértőnk válasza a Szerelmes levél kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem nem olyan vészesen sok az a két év korkülönbség, nem hiszem, hogy ez bármiféle akadályt jelenthetne. Az, hogy a neten beszélgettek és aranyos veled, mindenképpen bíztató lehet. Most azt kellene eldöntened, hogy mennyire legyél egyértelmű. Ha szerelmes levelet írsz neki, függetlenül attól, hogy mit írsz bele konkrétan, számolnod kell azzal, hogy reagál rá. Kiderülhet, hogy van-e esélyed nála, tetszel-e neki vagy, ha inkább csak havernak tekint, előfordulhat, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel és kilép a jelenlegi kapcsolatotokból. Tehát mindenképpen kockáztatsz vele. Amennyiben úgy döntesz, hogy nem írod meg neki egyértelműen, hogy mit érzel, megpróbálhatsz személyesen is közeledni hozzá, ismerkedni, flörtölgetni, figyelve a reakcióit. Még ha a haverjaihoz nem is mész oda, biztosan találhatsz rá módot,ha másképp nem, akkor a netes beszélgetés során előre egyeztetve, hogy összefussatok, beszélgessetek a suliban vagy azután.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor