szex.erőszak

ora 2013-12-21 10:06:49
Szia! Az éjjel megint apával álmodtam...:( Ez kezd egyre rosszabb lenni....Mit csináljak, hogy ez ne forduljon elő többet? Nagyon bánt, hogy ezeket álmodom! Kikészülök. Szerencsére apát január közepéig nem fogom látni, de mikor telefonon is beszélünk, bűntudatom van... Nem akarom őt ezzel összekötni, a tudatalatt mégis összekötöm. Rossz emlékek jönnek fel emiatt, amiket már rég el tudtam felejteni!!! És ezek esküszom mindezidáig eszembe se jutottak! Ez pokollá teszi az életem! :(
Januárban lehet visszamegyek az eszteres pszichológushoz, de ezt fogalmam sincs, hogyan kéne elmondanom. Ez nagyon kínos! És addig hogy vészeljem át...Segíts, Anna!

Szakértőnk válasza a szex.erőszak kérdésre

Kedves Levélíró!

Mindenképpen menj majd vissza a pszichokógushoz! Addig is segíthet, ha leírod az álmaidat vagy beszélsz róluk valakivel, akiben megbízol. Sokkal könnyebb, ha nem egyedül vagy ebben a helyzetben és azzal, hogy elmondod, valamennyire ki is tudod helyezni magadból mindazt, ami benned kavarog. Próbáld ki! Emellett pedig foglald le magad, szervezz olyan programokat, melyek örömet okoznak, hogy egy kis pozitív érzést, élményt is gyűjteni tudj!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések