Gyógytornász

2013.12.05.
Tisztelt szakértő!
Én egy 14 éves fiú vagyok.Rendszeresen járok gyógytornára(gerincferdülés miatt),és hát egy nagyon szexi,fiatal nő a gyógytornász,és rendszeresen feláll a péniszem a gyógytornán.
Az a baj,hogy a múltkor,boxeren és rövidnadrágon keresztül észrevette,de nem szólt semmit,viszont benyúlt,és huzogatta a péniszemet,azután elküldött.Most nem tudom,hogy hogy viszonyuljak hozzá.Ön mit tanácsol?

Szakértőnk válasza a Gyógytornász kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem fontos lenne először azt átgondolnod, hogy te mit akarsz és hogy a történtekhez hogy viszonyulsz. Ami történt, elég rendesen átlépte a kapcsolatotok eddigi határait és azokat is, melyek egy gyógytornász és a betege között megfelelőek. Tudsz-e ezek után úgy ránézni a nőre, mint a gyógytornászodra vagy át kell címkézni a kapcsolatotokat, kideríteni, partner-e abban, amit szeretnél és másik gyógytornász után nézned. Azt gondolom, egy ilyen közös élmény mindenképpen hatással van két ember kapcsolatára, így valószínűleg a ti esetetekben is meg kell tudnotok küzdeni a hatásával. Ebben sokat segíthet, ha nyíltan beszéltek róla és közösen eldöntitek, hogy ez egy egyszeri alkalom volt-e van lehet valamiféle folytatása. Az utóbbi esetben felmerülhetnek mindenféle nehézségek, már csak a korkülönbségből és a szerepeitekből adódóan is. Az is problémás lehet, hogy ennyire fiatal vagy. Valójában, ha csak ezt nézzük, akár bajba is kerülhet a gyógytornászod, hiszen nem sok választja el azt, ami történt köztetek, a pedofíliától.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor