Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Hogyan mondjam meg neki, ...
  

Hogyan mondjam meg neki, hogy szeretem?

ora 2013-11-04 18:31:27
Tisztelt Doktornő/Doktorúr!
Van egy fiú aki évfolyamtársam és nagyon tetszik. Csak nem tudom hogy hogyan mondjam meg neki. Van úgy, hogy amikor beszélgetek vele,megölelem és ilyenkor nem ölel vissza csak mosolyog. Meséltem neki az egyik legnagyobb álmomról (egy rockzenekar) és segített nekem, hogy ez az álmom valóra váljon, így a bátyja zenekarában játszok, így legalább a zene a közös témánk.
Nos a helyzet az, mint írtam, hogy nagyon szeretem és nem tudom, hogy hogyan közelítsek felé, és azt se tudom, hogy szeret-e engem.
Kérem segítsen!
Orsi

Szakértőnk válasza a Hogyan mondjam meg neki, hogy szeretem? kérdésre

Kedves Orsi!

Az, hogy már van valamiféle kapcsolat közöttetek, szerintem jó alap lehet ahhoz, hogy bármikor elindulhasson köztetek valami több, ha mindketten nyitottak vagytok rá. Az, hogy nem ölel vissza, nem biztos, hogy aggasztó jel, elképzelhető, hogy egyszerűen csak nem tud mit kezdeni a helyzettel. Próbálj meg egyre közelebb kerülni hozzá, több időt együtt tölteni vele, hogy jobban megismerjétek egymást és megtapasztaljátok, jól érzitek-e magatokat együtt. Flörtölgess vele, jelezd neki egy-egy nézéssel, mosollyal, érintéssel vagy megjegyzéssel, hogy jó fejnek tartod és esetleg nem bánnád, ha több is lenne köztetek, észrevenné, hogy nőből vagy. Remélhetőleg észreveszi, hogy van nálad esélye és viszonozza a közeledésedet, ha te is tetszel neki. Persze választhatod a direktebb megoldást is, elmondhatod neki nyíltan, hogy bejön neked és örülnél, ha benne lenne, hogy kiderítsétek, alakulhat-e valami köztetek.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések