Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / :DDDDDDDDDDDDDDDd
  

:DDDDDDDDDDDDDDDd

ora 2013-09-07 13:08:13
Remélem emlékszik rám legalábbis a keresztnevem oda írom:Fanni:)
A multkor irtam h aggódom h eddig a bátyja tetszett de mondtad h ne aggódjak mert nem is volt nagyon köztünk semmi mi igaz és énis igy vagyok vele magyarán leszarom mostmár mert nem érdekel a bátyja mert őt sem érdeklem és nem fogok ő miatta kinlodni szóval mivel aranyos volt az öccse igy nem azt modnom h megtetszett de aranyos maradjunk ennyiben..nem sűrűn találkozunk mert h beindult a suli is az tuti nem lesz h elhívom smsben vagy felhívom vagy bármi mert nekem az ciki igy h na..na mindegy arrra várok h tényleg adjon egy olyan jelet amiből tudom h lehet mert most az h csak viccelődik velem az nem biztos h tetszek neki vagy h aranyosnak tart..azt mondjuk észre vettem h amikor a bátyja ott van nem nagyon jó volt modnjk 1-2 alkalom amikor akkoris szivatott de nem tudom olyan nagyon arra utaló jelet még nem adott....szóval nem tudom miből vegyem észre h talán aranyosnak tart pár jelet írna....:) :) :)
mindig köszön nekem mondjuk most nem láttam már rég..de nem tudok semmit most várok mert még én sem nagyon vagyok benne biztos h mivan de azt tudom h nagyon édes:))

Szakértőnk válasza a :DDDDDDDDDDDDDDDd kérdésre

Kedves Fanni!

Azt gondolom, ha köszön neked, mosolyog rád, viccelődik veled, kedves hozzád, amikor együtt vagytok és érezhetően keresi is a társaságodat, mindenképpen jó jel. Könnyen elképzelhető, hogy aranyosnak tart. Szerintem ahelyett, hogy biztos jelekre várnál, érdemes lenne megpróbálnod minél aktívabban részt venned a kapcsolatotokban. Beszélgess, viccelődj bátran te is a fiúval, így jelezve neki, hogy szívesen vagy vele és jól érzed magad a társaságában. Így könnyebben kiderülhet, hogy tetszetek-e egymásnak, jól érzitek-e magatokat együtt annyira, hogy közelebb akarjatok kerülni egymáshoz! Ha csak a jelekre vársz és nem bíztatod, nem adsz jeleket arra vonatkozóan, hogy örülnél, ha több időt töltenétek együtt, előfordulhat, hogy azt gondolja, nem érdeklődsz iránta és emiatt nem próbál közeledni, nem ad jeleket.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések