mért nem kapok választ?????

2013.08.08.
Már nagyon régen írtam ide de sajnos még mindig nem kaptam választ.Már 2szer is küldtem be.Nos az a helyzet h én22éves lány vagyok ő 40körüli pasi.Én belézúgtam.Nagyon sokat bókolt nekem.Pl h milyen csinos vagyok,meg milyen szép,mulyen jól áll rajtam a ruha.Ilyeneket szokott mondani.Egyszer kinmondta h tetszem neki.Nem tudom hogy be valljam e neki h szeretem?? Vajon érezhet valamit irántam? Sajnos csak néha találljozunk.Annyira tanácstalan vagyok.

Szakértőnk válasza a mért nem kapok választ????? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, válaszoltam a kérdésedre (remélem, ugyanarról a kérdésről beszélünk, ennyi alapján nem tudom egyértelműen beazonosítani) remélem, eljutott hozzád azóta. Ne haragudj, ha esetleg kis késéssel érkezett a válasz! Minden kérdésre válaszolunk, ha esetleg eltévedt volna útközben, tedd fel kérlek újra!

Szerintem érdemes lenne kiderítened, vajon mit is érez irántad a férfi, valóban tetszel-e neki! Azt mondja, tetszel neki, bókol neked. Ő tett már feléd lépéseket, viszonozd ezeket te is és akkor kiderül, mi a helyzet! Azt gondolom, ha kicsit kimutatod az érdeklődésedet vagy nyitottabbnak mutatod magad felé, távol áll egy konkrét szerelmi vallomástól, rengeteg fokozat van a kettő között. Ő is szeret bókolni, miért ne mehetnél bele egy kis flörtölgetésbe, ha jól esik? Sőt, ha szeretnél vele kicsit gyakrabban találkozni, hogy jobban megismerhessétek egymást, mondd meg neki bátran! Lehet, hogy csak egy kis bíztatásra van szüksége, hogy felbátorodjon és tényleg közeledjen feléd! Ismerd meg őt, tapasztald meg, milyen vele együtt lenni nőként, akár csak 1-1 randi erejéig, aztán majd kialakul, mi lesz köztetek!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor