Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Párkapcsolati probléma
  

Párkapcsolati probléma

ora 2013-07-11 03:00:58

Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni! A barátnőmel fél éve vagyunk együtt és kezd unalmas lenni ez a kapcsolat szerintem az lehet a gond hogy már mondenkiről tudunk a másikról és mindent megbeszéltünk már!
Én bármit megtennék hogy továb működjön a dolog mert nagyon szeretem és el se tudnàm képzeli nélküle a jövőbeli életemet !
Van ötlete hogy mivel szinesithetnénk ezt a kapcsolatot?
Válaszàt előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Párkapcsolati probléma kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem az, hogy, hogy ennyi mindent tudtok a másikról, lehet pozitív is. Már ismeritek egymás reakcióit, tudjátok, mit szeret a másik jobban, mit kevésbé, így rengeteg félreértést a buktatót is elkerülhettek. Igaz, hogy már nem kerül annyira előtérbe az ismeretlen terület felfedezése, de most talán most úgy élvezhetitek az együttlétet, ahogy eleinte még nem tudtátok. Szerintem nem kell feltétlenül jobban megismerni egymást, közelebb kerülni a másikhoz ahhoz, hogy jó legyen együtt lenni. Egyszerűen csak élvezzétek azt, amitek van, egymás társaságát! Megszínesíthetitek az együtt töltött időt közös programokkat, olyasmikkel, amik mindkettőtök számára örömet, élvezetet okoznak vagy egy kis izgalmat hoznak a mindennapjaitokba. Találjatok ki együtt ilyesmiket!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések