...............................

2013.07.01.
Sziaaa!
remélem betudsz azonosítani...Fanni vagyok..
http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/lelki_problemak/15743
ez az egyik kérdésem...ez alapján betud azonosítani?:)
Az van h elég bonyolult és nagyon nehéz ez a helyzetem...úgye elterveztem h beszélek vele..ma is voltam náluk...és már komolyan azon voltam h azt mondom neki h kb 2 percre nem tudnánk beszélni ...de aludt annyira édes volt.:'DDDD
na mind1 és nem tudom mit csináljak..nagyon gáz h azt akartam tőle megkérdezni h miért nem keresett...vagy is akarom még mindig...de ez nagyon gáz...???
meg hogy ő 17éves...és én meg most leszek 14...ez nagyon gáz..?? ez a kettő..gondolom ha elkezdenénk ezt a beszélgetést..akkor csak kiderülne hogy mivan de félek attól h kiröhög vagy azt mondja h nem!!
de modnjuk enm úgy ismerem...szóval csak találkozzunk..mit csiáljak h amikor ott van a kközelemben h végre rávegyem magam h végre beszéljünk??? meg úgy erről az egészről mi a véleményed?:D

Szakértőnk válasza a ............................... kérdésre

Kedves Fanni!

Igen, így tudom már, hogy te küldted a kérdést, amit belinkeltél. Ha legközelebb írsz, linkeld oda kérlek a mostani kérdésedet és akkor fogom tudni megint, hogy te vagy az és mit írtál előzőleg, azaz most.

Azt gondolom, semmi gáz nincs abban, ha két ember beszél egymással és az egyik feltesz egy kérdést a másiknak, amire választ szeretne kapni. Inkább az tűnik furcsának, hogy szeretnél beszélni a fiúval, mégis ennyire nehezen szánod rá magad! Pedig különben ő sem fogja megtudni, hogy milyen érzések és gondolatok vannak benned és te sem fogod megtudni, hogy benne mi zajlik. Talán, ha beszélnétek arról, hogy mi van köztetek és megosztanátok egymással, hogy mit szeretnétek, kiderülhetne számodra is, hogy van-e esélye annak, hogy olyan kapcsolat alakuljon köztetek, amilyet szeretnél.

3 év szerintem nem olyan vészesen nagy korkülönbség. Fontosabb szerintem az, hogy mit éreztek egymás iránt és együtt, sok-sok kommunikáció segítségével hogyan tudtok olyan kapcsolatot kialakítani, hogy mindketten jól érezzétek benne magatokat és megtaláljátok a helyeteket a másik életében.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor