csók... az első (mégegyszer):)

2013.06.09.
Nem tudom, hogy az előzőnek miért maradt le a háromnegyede...:(
Megpróbálom mégegyszer...:) tehát:
Kedves Szakértő! A segítségét szeretném kérni egy elég közhelyes kérdésben...:)
Van egy srác (osztálytársam:( ) , nem túl gyakran de szoktunk beszélgetni, én állítólag bejövök neki, nekem is ő,de ezt nem tudja:)
A fiú már csókolózott,én még nem és attól félek,hogy ha sor kerülne rá(...:D) mi van ha eltér a technikánk? Vagy ha közli,hogy rosszul csókolok,vagy esetleg a volt barátnője jobban csókol...?
segítségét köszönöm:))

Szakértőnk válasza a csók... az első (mégegyszer):) kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne izgulj emiatt feleslegesen! Érthető, hogy kicsit bizonytalan vagy, hiszen ismeretlen területtel fogsz találkozni, de teljesen biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, amikor eljuttok az első csókig! Hiszen ha egyszer meg akar csókolni, biztosan tetszel neki! Gondolj csak bele, ha egyszer az van a fiúban, hogy szeretne téged megcsókolni, közelebb kerülni hozzád fizikailag is, biztos vagyok benne, hogy nem összehasonlítgatni fog a volt barátnőjével vagy azon gondolkodni, hogy jó-e a technikád. Hallgass az érzéseidre, kövesd a mozdulatait és figyeld, hogy mi esik jól neki is és neked is! Biztos vagyok benne, hogy teljesen rendben lesz a technikád, már ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni egy csók esetében, hiszen pont a kölcsönös örömszerzés a lényeg, amit nehéz technikailag meghatározni. Engedd inkább bele a helyzetbe magad és a tedd félre a félelmeidet!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor