:)) :pp:((

2013.06.08.
Azt sem tudom h hogy kezdjem mert kicsit bonyolult..
remélem tudod ki vagyok!:) :D
ha meg nem hát így jártam de azt mondtad betudsz azonosítani..:DD
szóval úgye van az a vadászos srác:) és nem rég beszélünk egymással a lány fél testvérével..és hát üzenegttem ami nem hiszem h jó volt mert nagyon semmit nem segített meg kérdeztem h miért nem válaszolt az eddigi üzeneteimre de csak mosolygott azt mondta lány...mondta neki h írjon de nem írt..és valamelyik nap jöttek a szomszédba és én hülye nem menetm ki és utána kérdezte a lány is meg a srác is vagy is mondta a tesója h kérdezte srác aki nekem tetszik h miért nem mentem oda...:..csak mondta h ha velem uzengetsz akkor miert nem tudsz oda jonni? Magyarul ne uzengess hanem gyere oda azt mondd meg neki te kb ezt...és akkor most mivan jó lenne vele beszélni face face sokan ajánlották ezt nekem de nem ciki ha én hívom félre? h beszélhetünk?:) vagy valami vagy megkérdezem h őő miért nem válaszolt az üzeneteimre és akkor meg gondolom inkább élőben akarja ezt közölni akér rossz akár jó?!!
nem?o.o
csak találkozzunk.

Szakértőnk válasza a :)) :pp:(( kérdésre

Kedves Levélíró!

A rendszer névtelenül működik, így kizárólag akkor tudlak beazonosítani, ha te azonosítod magad. Ha nem írod meg a neved, nem azonosítod magad bárhogyan máshogy vagy nem linkeled be az előző kérdésedet akkor csak találgatni tudok azzal kapcsolatban, hogy ki vagy.

Azt gondolom, egy kapcsolat két ember magánügye, így egy harmadik bevonása üzenethordozónak egyrészt távolságot teremt a két fél között, másrészt rengeteg felesleges félreértést eredményezhet. Gondolj csak bele, így mintha azt üzennéd a fiúnak az üzengetés által, hogy szeretnél is hozzá közelebb kerülni, és nem is szeretnél. Eléggé lehetetlennek tűnik mélyebb beszélgetést folytatni vagy megismerni valakit egy harmadik fél közvetítésével, arról nem is beszélve, hogy így együtt sem vagytok, nem látjátok a másik reakcióit, nem derül ki, hogy érzitek magatokat egymás társaságában! Azt javaslom, döntsd el, szeretnél-e vele bármilyen kapcsolatot, legyen az haverság, barátság vagy párkapcsolat.!Amennyiben úgy döntesz, hogy igen, szeretnél, akkor pedig kezdjél el ennek megfelelően viselkedni, tegyél lépéseket annak érdekében, hogy közelebb kerülj a fiúhoz és derítsd ki, partner-e ebben. Gondolj arra, hogy egy kapcsolatnak amúgy is szerves része a személyes együttlét, így érdemes lenne már az elején kipróbálnod, milyen együtt lenni vele!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor