Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / ,,A szerelem bolonddá tes...
  

,,A szerelem bolonddá tesz

ora 2013-04-25 20:52:58
Kedves Doktor!
Általános ,,anyám asszony katonája"-ként, nem tudom hogyan kezdjek el beszélgetni egy lánnyal aki most más mint a többi. Voltak már lányok akikben egy barátnőt kerestem, erős vonzalmakkal. De most ez más, ezért félek, hogy elrontom. Ő benne tényleg megláttam azt akivel az életemet képzelem el. S nem tudom, hogy belecsapjak e vagy várjak előtte. Tudom bolondnak tűnők, de tényleg megláttam benne a fantáziát, akivel 4-5 év múlva az ÉLET-et kezdhetném el. 16/F

Szakértőnk válasza a ,,A szerelem bolonddá tesz kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem mindenképpen érdemes lenne megismerkedned a lánnyal és kapcsolatot kialakítanod vele, mielőtt elkezdenéd vele az ÉLET-et. Addig talán élhetnéd vele az ÉLET előtti életet úgy, hogy jól érzitek magatokat együtt. Úgy tűnik, valami nagyon megfogott benne, de azért jó ötlet lenne kicsit közelebbről megismerned, betekintést nyerve a felszín alá, hogy megtudd, valóban ő-e az a lány, akit keresel. Az is fontos információ lehet a párválasztásnál, hogy passzoltok-e egymáshoz, jól érzitek-e magatokat egymás társaságában. Egyébként is sokat segíthet, ha közelebb kerültök egymáshoz, mert akkor az elkövetkező 4-5 évben, míg komolyabbra nem szeretnéd fordítani a kapcsolatotokat, kitapasztalhatnátok, hogy működik a másik és megtanulhatnátok úgy kommunikálni és bízni egymásban, hogy az jó alapja lehessen a későbbi közös életeteknek.

Gondolj bele, valójában nincs akkora vesztenivalód, hiszen a legrosszabb esetben is csak az derülhet ki, hogy mégsem ő az a lány, akit keresel, akinek őt hiszed. Az a lány, akivel az ÉLET-et szeretnéd majd elkezdeni, mindenképpen veled akar együtt lenni!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések