segits.:)

2013.04.01.
fanni vagyok:) nemtudomh emlékszel e rám már megint :) :D abban szeretnék tőled tanácsot kérni hogy: ugye van ez a fiú :) tudod h SMS meg h találkozgatunk :) na az van ugye volt húsvét..jöttek hozzánk meglocsoltak minden.:) nagyon örültem de nem tudom h áll velem ..:) állandóan a fejemben van állandóan ez szerintem már megszállotság.:P :D annyira nehéz megfogalmazni de remélem megérted.:) kérdeztem az egyik barátnőmet is h mondtam neki h írhatna nekem a srác.. ezen csak mosolygot ez oké de mondta h ha nem küldd SMS , vagy nem lép akkor ne h fussak utána ez szerintem nagyon is igaz mert ha nem kellek neki nem fogok utána futni...de annyira beszélgetnék vele persze megértem ha nem ir.:) ugye én irtam neki legutóbb h hogyvan meg ilyenek...stb erre váalszolt h szeretne majd látni ..:) ugye ezután jött ez ah most eljöttek meglocsolni ....akkor most megint nálam van a labda????? én küldjek neki SMS??? szerintem nem ,arra gondoltam h megvárnám amig őő küldd és akkor tudom h érdeklem.:P :) fogalmam sincs h mivan : mert ugye mondta nekem h majd mostmár lesz kivel lennem hétvégenként lenni ez oké meg aranyos tőle : de akkor arra célzott h majd mindig én küldök neki hétvégén SMS h akkor kijösz azért szerintem nem.:P nem tudom...MEGKÉRNÉLEK H NAGYON RÉSZLETESEN VÁLASZOLJ KÉRLEK!!!!!!!!!!!! :))) nagyon sokat segitsz ezért is léccives........
gondoltam h majd nyáron megkéne beszélni vele ezt a dolgot :) vagy fogalmam sincs de valahogy ez ez ugrott be ..megkérdezte a szülinapomat gondolom akkor majd talán felköszönt : SMS szerintem szóval állandóan a fejemben van...szerintem ő fele annyit sem gondol rám mint én ő rá.. meg látom h a tesóiis tudnak a dologról és lehet szivatjáák :D mert jöttek és rögtön elöször te..ugye a srácnak szóval nem tudom szerinted milehet a fejében gondolom nem tudod de úgy így kivülről......ezért is szeretném h részletesen válaszolj :)))))))))))))))))

Szakértőnk válasza a segits.:) kérdésre

Kedves Fanni!

Így, hogy odaírod, te vagy az, tudom, hogy rád kell emlékeznem. Persze, hogy emlékszem! Tényleg nem tudom ennyire ismeretlenül kitalálni, hogy mi lehet a srác fejében, de az, hogy meglocsolt, mindenképpen jó jelnek tűnik. Szerintem akkor sincs miért aggódnod, ha valóban kicsit kevésbé intenzívek az érzései irántad, mint a te érzéseid, hiszen kialakulóban van még a kapcsolatotok és tényleg nem lehet tudni előre, mi lesz majd köztetek, hogy alakulnak az érzéseitek, ahogy közelebb kerültök egymáshoz. Adj időt a kapcsolat alakulásának, ne izgulj feleslegesen, ha nem jelentkezik olyan gyakran, ahogy te szeretnéd! Az eddigiek alapján úgy tűnik, ő is partner abban, hogy jobban megismerjétek egymást! Szerintem, miután legutóbb ő ment el hozzád locsolkodni, belefér, hogy írj neki, hogy örültél, hogy meglocsolt és megkérdezd, mikor lenne jó neki találkozni.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor