Szerelmes vagyok a barátnőmbe!! Mit tegyek?

2013.03.31.
Tisztelt Doktornő!
16 éves lány vagyok, közel a 17-hez. Visszavonhatatlanul beleszerettem a barátnőmbe...Tudom róla, hogy ő is biszex. Gyakran viccelődünk egymással, hogy leszbik vagyunk, de néha már én is úgy érzem, hogy komolyan gondolja. Neki is voltak barátnői, meg nekem is, de nem tudom, hogy egymással menne-e?!?
Semmiképpen sem szeretném elmondani neki hogyan érzek, várnám a jeleket, ha vannak ilyenek, és ez lenne a kérdésem, hogy vannak ilyen jelek, amelyek arra utalnak, hogy ő is így érez, és ha vannak van rá esély, hogy kimutassa?
Egyszer mikor mindketten kicsit spicces állapotban voltunk egy buliban megtáncoltatott, és az csodálatos érzés volt:$ Másnap reggel felhívott, hogy neki is jó volt a tánc. Akkor este majdnem meg is csókolt..de csak majdnem..:/ Én már nagyon vágyom rá...
Köszönöm válaszát előre is!
L16

Szakértőnk válasza a Szerelmes vagyok a barátnőmbe!! Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Mindig nehéz kérdés, hogy egy barátságban hol van az a határ, amikor egy kicsit többé, mássá válik a kapcsolat. Könnyen elképzelhető, hogy a barátnőd is hasonlóképpen érez, mint te és így egyikőtök sem teszi meg azt a bizonyos lépést. Persze az is lehetséges, hogy valamiért ő nem szeretné átlépni a barátság határait. Ezt leginkább tőle tudhatnád meg. Közel álltok egymáshoz, így nehéz lehet észrevenni, ha ad is jeleket, hiszen így is és úgy is magyarázhatod őket, amíg nem lesznek egyértelműek. Szerintem egy mélyebb barátságba belefér, hogy őszintén beszéljetek az egymás iránti érzéseitekről és együtt kitaláljátok, szeretnétek-e módosítani kicsit a kapcsolatotok kereteit és amennyiben igen, akkor hogyan tudnátok úgy együtt lenni, hogy mindketten jól érezzétek benne magatokat.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor