Tanácstalanság

2013.03.28.
Kedves Doktornő!
Történt velem mostanában egy furcsa dolog, ami abban mutatkozik meg, hogy van egy férfi akit amióta ismerek gyűlölök és ez az érzés amióta ismer ő is engem teljesen kölcsönös.
Van egy zenekarom, és a minap a megszokott kis kávézónkban üldögéltünk, mikor ő is bejött, mert a gitárosunkkal éppen egy közös számon dolgoznak és megkérte hogy ugorjon be ő is, ha van kedve, ismerkedjen meg velünk is a zenekar többi tagjával. Nem volt éppen kedvemre a találkozás, de nem civakodtunk egész este, egy percet sem. Majd miután a többiek elmentek, mi és a gyűlölt férfi ott maradtunk és mintha mi sem történt volna köztünk olyan jót elbeszélgettünk, hogy az már csodás volt. A beszélgetésünk vége igen furcsa fordulópontot vett. Elmondta, hogy már nagyon "tetszem" neki egy ideje és röviden tömören még annyit mondott, hogy ezt akkor is elhiteti velem és kész. Egy színészi szakkörbe járunk, így szinte minden hétköznap is találkozunk ha olyan van, de a szakkörön hozzám sem jött még egy köszönés erejéig sem, csak néha ha ránéztem kedvesen mosolygott felém egyet egyszer meg mintha intett is volna. A következő hétvégém volt a lényeg, nálam volt egy kis összeröffenés, ahol kellemesen élveztük egymás furcsa társaságát, és mindenki előtt a buli legelején szinte, megcsókolt. Másnap virágot kaptam tőle mikor találkoztunk és a szüleinek is bemutatott, mikor sétálásunk közepette véletlen összefutottunk velük. Kedves bókokat és aranyos szavakat mondott nekem egész délután, de azóta sem keresett fel engem, mármint csak az azóta eltelt hétvégén beszélgettünk, ahol megint elcsattant egy csók.
De..megint csak az megy a színészi szakkörön, mint eddig, hogy se szó, se beszéd közöttünk, csak pár bájosabb mosoly.
Nem tudom mit tegyek, én nem akarok odamenni hozzá, hogy megkérdezzem mi is van akkor mos, arra akarok várni, hogy ő tegye ezt, de lassan már idegesít ez a várakozás, vagy mi.
Az elején akarom megtudni mi is van most, nem akkor amikor esetleg már erősebb lesz ez a kötelék.
Tudom, hogy ez egy nagyon furcsa dolog, mármint hogy így ezzel már rögtön ide fordulok, de úgy érzem muszáj.
Olyan furcsa gondolatok lakoznak még bennem, hogy esetleg ezt direkt csinálja valamiért, hiszen tényleg remek színész tudom hiszen látom, és simán eltudná ezt az egészet, hogy úgy mondjam csak játszani..
Válaszát előre is nagyon köszönöm !
Üdvözlettel: Johanna.

Szakértőnk válasza a Tanácstalanság kérdésre

Kedves Johanna!

Azt javaslom, vedd még kicsit lazán, ami köztetek van és tekintsd egyfajta játéknak, melynek keretében ismerkedtek egymással. Elképzelhető, hogy valóban szórakozik veled a férfi, de gondolj csak bele, akár ő is gondolhatja rólad ugyanezt! Lehet még sok más magyarázat is a viselkedésére azonkívül, hogy valóban tetszel neki, mindenesetre eléggé úgy tűnik, hogy komoly érzelmeket tudtok megmozdítani egymásban. Idővel majd biztosan kialakul, hogy milyen jellegűek is ezek az érzések! Addig is ismerkedjetek, beszélgessetek és derítsd ki, te vajon gyűlölöd őt, jól érzed magad a társaságában és mint embert, szimpatikusnak találod-e.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor