Bele zúgtam, és képtelen vagyok megállni!

2013.03.07.
Az én történetem elég bonyolult, előre is elnézést kérek a hosszú levélért.
Én egy 20 éves lány vagyok, külföldön élek.
Elkezdtem táncolni (újból, latnin táncok) és legnagyobb meglepetésemre, egy magyar oktatóhoz kerültem.
A srác 26 éves, nagyon bejön nekem, már az első találkozásunk alkalmával beleszerettem...
Természetesen, ezt igyekszem titkolni...
Idővel (2 hét után) rájöttem, hogy nekem a heti 1 alkalom, hogy lássam túl kevés, ezért beiratkoztam egy másik órára is, amit ő tanit. Szintén latin tánc az is, ezért nem volt feltünő, különben is, elég kevés diák jár azokra az órákra, mivel nem túl népszerű a tánc.
A probéma ott kezdődött, hogy az egyik buli alkalmával beszélgetni kezdtünk, kiderült, hogy van barátnője. Teljesen lesokkolt a dolog, bár ott még nem mutattam semmit az érzelmeimből. Természetesen, otthon teljesen összetörtem, sirtam (ez kb a 15. pasi, akinél semmi esélyem, de már ki számolja) (ebből kiindulva, nem volt még barátom, sajnos van rajtam pár kg felesleg, ami ellen már küzdök, de szerintem nem vagyok annyira visszataszitó jelenség)
Miután lehiggadtam, elhatároztam, hogy beirtatkozom a másik órára is. Kénytelen voltam, tudtam, hogy bele szerettem, és egyáltalán nem segit az, ha többször látom, de úgy éreztem, hogy számomra ez a legjobb megoldás.
Már azzal is beérem, ha láthatom, tánc közben érinthetem...
Mivel csak én vagyok magyar, érthető, hogy különbül kezel, mint mást.
Nagyon rendes velem. Az egyik órájára elhozta a barátnőjét is, igy őt is megismertem. Az igazság az, hogy nagyon rendes, aranyos lány, jól kijövünk egymással, tényleg közvetlen, semmi bajom nincs vele (érdekes módon, még féltékeny sem vagyok rá)
Többször hivtak buliba, egyszer el is mentem. A srác akkor is sokszor felkért engem is, és többször is megkérdezte, hogy megyek-e legközelebb.
Nagyon sok minden kavarog bennem, képtelen vagyok leállni... Van, hogy heti 4 alkalommal látom a tánc vagy a bulik miatt.
Úgy érzem, hogy táncolnom kell vele, ha nem teszem, akkor óriási nagy hiányt éreznék.
Ésszerű lenne leállni, és tanárt váltani, de megszállottan ragaszkodom hozzá, képtelen lennék elviselni, hogy nem láthatom ezen túl.
Tudom, hogy ebből nem lesz semmi, tisztában vagyok ezzel a ténnyel, és igazából már azt sem mondhatom, hogy még mindig ugyan úgy szeretem, mert a heves érzelmeim csillapodtak, de még mindig megszállottan vágyok arra, hogy a karjában legyek tánc közben, hogy gyakran lássam...
Ugyan akkor, keresgélek én több felé is, a suliban, vagy máshol...
Csak nagyon hiszek a vonzás törvényében...
Egyszer irtam egy listát, hogy olyan barátom lesz, aki tudja ezeket a táncokat, rendes, stb... Sokszor gondolkodtam azon, hogy milyen jó lenne egy magyarral lenni, annak ellenére, hogy külföldön élek, ezért is gondolhattam azt, hogy ezt a sors rendezte igy...
Próbálkozom lazábban venni a dolgokat, de tényleg nem tudom... Nem tudom abbahagyni ezt. Továbbra is látni akarom, vele akarok táncolni, és ha csak plátóilag szeretem, nem akarom, hogy megszűnjön ez az érzelem.
Másrészről, nem szeretném, ha szétmennének, legalább is nem miattam. Szóval én nem vagyok egy lesben váró keselyű, aki arra vár, hogy mikor lesz szabad a préda.
Eszem ágában sincs kettejüket szétszakitani, éppen ezért sem teszek megfontolatlan dolgokat. Csak élvezem a táncot, de tudom, hogy nekem ez nem a legjobb megoldás hosszútávon.
Mit kéne tennem?
Megszállottja lettem, és nem szeretném abbahagyni amit csinálok (a táncot imádom, tényleg, ez a 2 tánc az életem értelme)
Ami jobbá teszi, az az, hogy vele téncolhatom ezeket a táncokat!
Mi lenne a legjobb megoldás? Előre is köszönöm a válaszát!

Szakértőnk válasza a Bele zúgtam, és képtelen vagyok megállni! kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt kérdezed, mi lenne a legjobb megoldás. Szerintem fontos lenne eldöntened, hogy rövidebb vagy hosszabb távon szeretnél legjobb megoldást találni, mert úgy gondolom, ebben a helyzetben könnyen lehet, hogy a kettő ellentmondásba keveredne. Úgy tűnik, ez egy visszatérő minta nálad, hogy olyan pasiba szeretsz bele, aki elérhetetlen, ráadásul azt írod, "nem szeretném abbahagyni amit csinálok". Így felmerül az a kérdés is, hogy szeretnél-e változtatni ezen a felálláson vagy összességében van annyira jó neked, hogy benne maradj és ne próbáld meg egy még jobbra, teljesebbre cserélni. Szerintem érdemes lenne újra átgondolnod, hogy mit is szeretnél egy kapcsolatban megkapni! Sőt, miről tudod elhinni, hogy megkapható? Amit írtál, hogy magyar pasi legyen, aki tudja ezeket a táncokat, megvalósult, mindössze egy párkapcsolat hiányzik belőle a maga kölcsönösségével.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor