már írtam az álom világról (többi lent)

2013.02.10.
szóval az a helyzet,hogy egy álom világban élek de erről már írtam,és egy személy folyton benne van akit nem tudok kiírtani a fejemből.
Mit tegyek?
(pszihológust ne javasolja) köszönöm.

Szakértőnk válasza a már írtam az álom világról (többi lent) kérdésre

Kedves Levélíró!

Könnyebb lenne, ha biztos lehetnék benne, mi is volt az előző kérdésed, esetleg legközelebb tedd be a linket, hogy be tudjalak azonosítani.

Az, hogy a valóság helyett egy álomvilágban élsz, eléggé olyan problémának tűnik, melynek megoldásához jól jöhethe egy kis segítség valakitől, aki ért hozzá! Így, nem javaslom, hogy pszichológust keress, de esetleg biztos ami biztos alapon, jövőbeni megoldási lehetőségnek elteheted magadnak ezt a lehetőséget is. Marad az a megoldás most, hogy valahogyan megpróbálj a saját erőforrásaidra támaszkodva visszajutni a valóságba. Segíthet, ha megpróbálod meghatározni, hogy milyen is az álomvilágod, majd újra és újra összeveted azzal, amilyen a valóság. Igyekezz mindkét világot minél pontosabban, részletesebben leírni magadnak. Fontos különbség, hogy az álomvilágodban jelen van az a bizonyos illető. Gondold át, mit jelent ő neked, mit ad esetleg, ami a valóságodból hiányzik! Ahogy egyre többször összeveted a két különböző világot, annál könnyebb lesz a valóságban maradnod és abban működnöd az álomvilágod helyett, úgy alakítva az életedet, hogy egyre több, számodra fontos dolgot megkapj benne.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor