Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Hogyan lehetünk olyan bar...
  

Hogyan lehetünk olyan barátok, mint régen?

ora 2013-02-07 13:35:17

Fiú vagyok, és van egy lány az osztályban, akivel nagyon jóba vagyok (voltam). De most lett egy fiúja. Azóta annyira másképp viselkedik...
Régen többször megöleltük egymást, akár puszit is arcra, de most semmit.... :( Amikor megkérdeztem, hogy tudnánk-e beszélni csak egy órát, akkor azt mondta nem, mert hogy megy a barátjával találkozni... Úgyvélem, hogy Facebookon nem lehet az ilyenről beszélni. Hogyan lehetnénk újra olyan jó barátok? :) Köszönöm előre is a segítségét!

Szakértőnk válasza a Hogyan lehetünk olyan barátok, mint régen? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, bizonyos mértékig érthető, ha így, a megváltozott helyzetben, hogy lett egy fiúja, eleinte kicsit kevesebb ideje és energiája jut a barátaira. Valószínűleg nem arról szólt ez a konkrét eset sem, hogy veled nem akart együtt lenni a lány ,hanem inkább arról, hogy a kicsit még be van szűkülve az érdeklődése a barátja felé. Talán észre sem vette, hogy eltávolodott tőled. Azt javaslom, ne add fel, keress olyan alkalmat, amikor ő is ráér, szívesen találkozik veled, mondd el neki, hogy úgy érzed, eltávolodott tőled és kérdezd meg, nincs-e valamilyen ötlete arra, hogy így is, hogy lett egy egy kapcsolata, barátok maradjatok, együtt lehessetek. Emellett pedig te is állj hozzá úgy a dologhoz, hogy kicsit lazább kapcsolatot várj tőle, olyat, amiben most ő is jobban tudna működni.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések