Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Vajon ő szerelmes?
  

Vajon ő szerelmes?

ora 2013-01-31 21:09:11
Kedves Szakértő!!
A barátommal több mint 2 hónapja vagyunk együtt. Ő 23 én 16. Mindketten azt állítjuk magunkról, hogy nem vagyunk szerelmesek. Nálam ez teljesen igaz, mivel voltam már szerelmes tudom milyen és most nem vagyok az. Viszont nagyon szeretem.
Ő viszont, teljesen úgy viselkedik velem mintha én egy szent csoda lennék. Egyszerűen úgy kezel mint egy angyalt. Ha nem találkozunk két napig már hiányzom neki, mindent megkapok amit szeretnék, elvisz akárhova, nem önző az ágyban sem. (hozzá tenném még nem feküdtünk le) többször aludtunk már együtt. Mindenki aki jól ismeri, pl.: anyukája és apukája is azt állítja róla, hogy szerelmes, de ő nem ismeri be.
Lehet, hogy tényleg nem lenne az?
Milyen jelekből jöhetnék még rá, hogy igen avagy sem?

Szakértőnk válasza a Vajon ő szerelmes? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, nagyon nehéz igazán megragadni a szerelem fogalmát és gyakran még nehezebb felismerni. Sokszor az ember még saját magának sem szívesen ismeri be, hogy szerelmes, másoknak pedig főleg nem. Még az is lehet, hogy a barátoddal is ilyesmi történik, hiszen úgy tudja, te nem vagy szerelmes belé. Szerintem gondold át, vajon arra szeretnél bizonyítékot, hogy szerelmes vagy arra, hogy ő sem az? Melyik verziótól hogy éreznéd magad? Sőt, változtatna-e esetleg valamit a kapcsolatotok? Talán a kapcsolatotok szempontjából simább, ha egyelőre arra koncentrálnátok, hogy egyszerűen csak jól érezzétek magatokat együtt, élvezzétek egymás társaságát. Az egymás iránti érzéseitek úgyis folyamatosan alakulnak, változnak és könnyen lehet, hogy hamarosan e tekintetben is egy hullámhosszra kerültök, ha most esetleg nem lennétek azon.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések