Előadás a homoszexualitásról

2013.01.21.
Kedves Válaszoló!
Ismeretterjesztő előadást tartok az iskolámban, a homoszexualitás elfogadottságáról és történelméről. Az érdekelne, hogy a KamaszPanaszon lévő cikkek közül melyek azok, amiket feltétlen el kellene olvasnom, illetve, ha van Önnek tanácsa, hogy mit építhetnék bele az előadásba (lehet elméleti, de kutatási téma is), azt is szívesen várom.
Nagy vonalakban az előadással egy képet szeretnék kialakítani a közönségben, hogy elfogadják-e a másságot, illetve a nagy kérdése a prezentációnak az lenne, hogy: Elítélendő-e?
Előre is köszönöm a segítséget!
Kis Dávid, 17

Szakértőnk válasza a Előadás a homoszexualitásról kérdésre

Kedves Dávid!

Megnéztem, ha beírod a KamaszPanasz keresőjébe, hogy homoszexualitás, kiad néhány cikket, melyeket ha elolvasol (tényleg nem sok), kaphatsz egy jó kiindulási pontot az előadásodhoz. Esetleg nézegess még körül az interneten, érdekességek után kutatva. Azt javasolnám, igyekezz minél több szempontből megközelíteni a témát, átfogó képet kínálni róla. Gondold át esetleg, mennyire volna jó ötlet az elfogadás kérdését nyíltan feszegetned, nem lenne-e konstruktívabb, ha nyitottan, a különböző megközelítéseken keresztül, mintegy tájékoztató jelleggel mutatnád be ezt a kérdést is és utána beszélgetnétek róla!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor